Savaitgalio renginiai: ką veikti Klaipėdoje ir aplink?

(1)

Sužinokite, kas vyksta Jūsų mieste ir prasiblaškykite!

ŠEŠTADIENIS, lapkričio 27 d.

Klaipėdoje

Animacinis filmas

12 val. kino teatre „Arlekinas“ rodys animacinį filmą, muzikinę nuotykių komediją „Enkanto“. Tai - Kolumbijos magijos įkvėptas muzikinis pasakojimas apie pasiaukojimą ir narsą. Bilietus platina tiketa.lt.

Šokio ir judesio spektaklis

12 val. šokio namai „Pajausk“ kviečia į šokio ir judesio spektaklį „Palėpėje“, skirtą 1-3 m. ir 4-5 m. vaikučiams. „Pajausk“ - tai duetas, leidžiantis vaikams ir tėveliams pajausti, pamatyti, išgirsti ir patirti ankstyvąjį mažylių ugdymą pasitelkiant šokį, judesį, žaidimą bei muziką. Vieta - „Family Lab Academy“, Birutės g. 22A/Kuosų g. 144. Spektaklio kaina vaikučiui - 12 eurų.

„Advento belaukiant“

13 val. Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos audiotekoje vyks renginys „Advento belaukiant“ - koncertuos džiazinio meno raiškos studijos „Junior City Jazz“ auklėtiniai.

Šachmatų mėgėjų klubo susitikimas

Nuo 14 iki 17 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinyje (Kauno g. 49) vyks nemokamas šachmatų mėgėjų klubo susitikimas.

„Tokijo apysaka“

14 val. ir 17 val. kino teatre „Arlekinas“ bus galima pamatyti „Tokijo apysaką“. Tai vienas žinomiausių Y. Ozu darbų, pasakojantis apie kartų susvetimėjimą ir šeimos ryšių irimą. Nemokami bilietai dalinami likus 1 val. iki filmo pradžios kino teatro „Arlekinas“ kasoje.

Berniukų chorų festivalis

15 val. Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakulteto koncertų salėje vyks XXI Lietuvos berniukų chorų festivalis-akcija „Lietuvos berniukai prieš smurtą ir narkomaniją“.

Jubiliejinis koncertas „Vokalinės akvarelės“

18 val. Žvejų rūmuose vyks mišraus choro „Cantare“ jubiliejinis koncertas „Vokalinės akvarelės“, skirtas kolektyvo kūrybinės veiklos 30-mečiui paminėti. Dirigentai prof. Artūras Dambrauskas ir Ramūnas Baršauskas. Koncertas nemokamas.

„Gucci mados namai“

20 val. kino teatre „Arlekinas“ rodys naują filmą „Gucci mados namai“. „Gucci“ - visame pasaulyje dominuojantis prekės ženklas, bet dar negirdėta šeimos istorija, kurioje slypi melas, išdavystė, kerštas ir žmogžudystė. Bilietai platinami tiketa.lt.

Palangoje

Džiazo duetas

18 val. Palangos kurhauzo salėje koncertuos virtuoziškas džiazo duetas - saksofonininkas Kęstutis Vaiginis ir suomių pianistas Joonas Haavisto. Jų atliekamos muzikos negalima įsprausti į jokius rėmus, ją reikia išgirsti ir mėgautis. Bilietus platina ticketmarket.lt.

Itališkas vakaras

20 val. muzikiniame klube / restorane „Vaidilutė“ klausytojus džiugins Lietuvoje viešintis atlikėjas iš Italijos ,,Costa". Palangos kopų apsuptyje skambės populiariausi pasaulinės muzikos kūriniai.

„Nika Ganga“ koncertas

21 val. restorane „Oldman“ koncertuos grupė „Nika Ganga“. Šios grupės nariai jau ilgus metus groja scenoje su klausytojams gerai pažįstamomis grupėmis, tokiomis kaip „Sirupas“, „Be U“, „Robaksai“, „Strings of the Earth Orchestra“ ir kt.

SEKMADIENIS, lapkričio 28 d.

Spektaklis vaikams

12 val. Žvejų rūmuose rodys muzikinį spektaklį vaikams „Pasaka be pavadinimo“. Tai liūdėti neleisiantis kompozitorės Nijolės Sinkevičiūtės, režisierės Eglės Miškinytės ir libreto autoriaus Virgio Pupšio kūrybinis darbas, muzikinis spektaklis vaikams apie vienybę ir tikrą draugystę.

Filmas „Būsiu su tavim“

14 val. kino teatre „Arlekinas“ rodys dokumentinį filmą „Būsiu su tavim“. Kasdien jausdamos baimę prarasti dar vieną gyvybę, moterys užmezga stiprų tarpusavio ryšį, iš nelaimės gniaužtų ištrauksiantį ne vieną žmogų. Drauge joms pavyksta numalšinti krizę ir atrasti, kad savižudybių prevencija gali būti veiksminga. Bilietai platinami tiketa.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder