Po Stano kritikos dėl elgesio su sunegalavusia dukra – „Ikea“ atsakas

(4)

Dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano pasipiktino sostinės prekybos centro tvarka. Suprastėjus atlikėjo dukters sveikatai centro darbuotojai nesuteikė norėtos pagalbos.

Garsus vyras savo pasakojimu pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„IKEA aukos...

Niekad negalvojau, kad tokia nesąmonė galima, ar iš viso įmanoma.

Mes užėjom į IKEA. Girliandų ieškojom. Kartu su Adomu ir Joana, nes juk reikia tinkamą girliandą išsirinkti.

Paėjom kelias dešimt žingsnių ir Joanai pasidarė silpna... Sako man ji: „Tėti, galvytę skauda, noriu į lauką, čia oro nėra“. Aš ją ant rankų ir link išėjimo. Ir čia prasideda skandinaviškas rūpestis šeima ir vaikais.

Nėra išėjimo. Norint pasiekti lauką turi pereiti per visą IKEA. O tai geras kilometras. Vaikas mano verkia. Aš prieinu prie darbuotojų ir prašau pagalbos. Darbuotojai sako, kad išeiti galiu tik padaręs visą ratą. Paaiškinu situaciją, sako nieko padėti negali. Pasiūlė kreiptis į vaikų kampelį.

Aš kaip mat į vaikų kampelį. Sakau, kad vaikas negerai jaučiasi, gal gali mus išleisti. Juk išėjimas į lauką tiesiai prieš vaikų kampelį. Man atsako: „Tikrai ne, norit išeiti eikite ratu. Per visą IKEA. Jei vaikui bloga galim iškviesti greitąją. Kitu atveju, eikit patys.“

– Mums tiesiog reikia gryno oro, vaikui silpna, išleiskite, – prašau aš.

– Neišleisim, eikit ratu. Negalim išleisti, – kartoja vaikų kampelio vedėja. Nesvarbu, kad praėjimas yra čia. Išeiti galite tik apėję visą ratą.

– Gal galit ką nors pakviesti, kas padėtų išspręsti situaciją? Gal galima kur kitur kirsti, kad neeiti viso kilometro?

– Negalim praleisti. Eikit ratu. Arba greitoji.

Tai aš ant rankų savo damą ir ratu per visą IKEA...

Kažkaip taip. Vėliau pakalbėjau su IKEA pamainos viršininke. Išgirdau tą pačią istoriją: „Jei vaikui bloga, galim iškviesti greitąja, kitu atvėju privalote eiti ratu. Kitų variantų nėra“.

IKEA, kodėl ir kada jūs tokiais tapote?

Susirūpnęs tėtis su verkiančiu vaiku ant rankų prašo pagalbos, o jūs – „Eikit ratu“, – feisbuke rašė jis.

Naujienų portalui lrytas.lt pavyko susisiekti su „Ikea“ Ryšių su visuomene vadove Baltijos šalims Renata Dante.

„Nuoširdžiai apgailestaujame ir atsiprašome dėl įvykusios situacijos. Pagal vidines taisykles, esant poreikiui dėl lankytojų sveikatos ar kitos nenumatytos situacijos, visada panaudojami tarnybiniai išėjimai, per kuriuos išeiti į lauką galima artimesniu keliu.

Taip pat turime specialiai apmokytą ir padėti visada pasirengusią darbuotojų komandą, gebančią suteikia pirmąją medicininę pagalbą. Ji buvo pasiūlyta ir šiuo atveju.

Aiškinamės situaciją ir imsimės visų priemonių, kad tai nepasikartotų. Dar kartą apgailestaujame ir atsiprašome“, – pranešė „Ikea“ atstovė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder