Darbą pradeda naujoji „Klaipėdos švenčių“ vadovė

(4)

Gruodžio 1 d. pradeda dirbti VšĮ „Klaipėdos šventės“ vadovo konkursą laimėjusi radijo laidų vedėja Eglė Šulskė.

E. Šulskė turi ir meninį, ir vadybinį išsilavinimą. Karjerą ji pradėjo Vilniuje, pramogų srityje, dirbo radijo ir televizijos laidų vedėja, aktore. Prieš dešimtmetį persikėlusi gyventi į Klaipėdą, E. Šulskė įgijo vadybinio darbo patirties - jai teko vadovauti telekomunikacijų ir draudimo bendrovių pardavimo komandoms, o pastaruoju metu ji dirbo laidų vedėja radijo stotyje „Laluna“.

"Kai prieš dešimtmetį atvažiavau į Klaipėdą, miesto šventės tapo mano gyvenimo dalimi. Visada jose dalyvaudavau, stebėjau, kas ir kaip organizuoja.

VšĮ „Klaipėdos šventės“, organizuojanti didžiausius ir svarbiausius miesto renginius, visada buvo mano dėmesio centre kaip viena įdomiausių įstaigų ir geidžiamiausių darboviečių, tačiau buvau įsisukusi į verslą ir pardavimus.

Tik sugrįžusi į radiją, pradėjusi vesti renginius Žvejų rūmuose pajutau, kad tikrasis mano pašaukimas - pramogų, renginių organizavimas.

Atsiradus progai išdrįsau dalyvauti konkurse eiti VšĮ „Klaipėdos šventės“ vadovo pareigas. Labai atsakingai jam ruošiausi ir laimėjau„, - sakė “Vakarų ekspresui" E. Šulskė, įveikusi konkurse dar keturis kandidatus ir išdrįsusi vadovauti įstaigai, iš kurios šiais metais pabėgo jau du naujai išrinkti vadovai.

Po to, kai iš „Klaipėdos švenčių“ pasitraukė ilgametis įstaigos vadovas Romandas Žiubrys, įstaigos vadovo konkursą laimėjo buvęs Klaipėdos „Akropolis“ vadovas Ovidijus Zibalis, tačiau pasitraukė iš šių pareigų išdirbęs vos tris savaites.

Vos daugiau kaip porą mėnesių VšĮ „Klaipėdos šventės“ vadovavo ir kitas konkurso laimėtojas, buvęs prezidento Gitano Nausėdos patarėjas Liutauras Galinis.

Pirmasis VšĮ „Klaipėdos šventės“ renginys, kuriame dalyvaus ir naujoji vadovė, bus Kalėdų eglutės įžiebimo šventė gruodžio 11 d.

„Šios šventės idėja, sugalvota “Klaipėdos švenčių„ komandos, labai drąsi ir man labai patinka. Labai smagu, kad Klaipėda kviečia žmones atsigręžti į tikrąsias vertybes ir sutikti Kalėdas su maža eglute, bet didele širdimi. Tikiu, kad Kalėdas švęsime jaukiai, šiltai ir, svarbiausia, saugiai“, - linkėjo naujoji VšĮ „Klaipėdos šventės“ vadovė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder