Astrologė Palmira: Saulės užtemimą pajus visi, bet vienas ženklas – itin fatališkai

(1)

Saulės užtemimas Šaulyje (gruodžio 4 d.) paveiks visus Zodiako ženklus, perspėja astrologė Palmira. Bet ypač fatališka savaitė laukia pačių Šaulių: viso to atgarsiai gali būti juntami net 18 metų.

Avinas

(03 21–04 20)

Visą savaitę bus stipriai juntamas Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.) poveikis, ir tai reiškia, kad likimas tikrins jūsų asmeninę brandą, sugebėjimą mokytis iš klaidų ir keisti vidines nuostatas. Savaitės pradžioje palankus metas svarbiems susitarimams, deryboms, taikytis – tiek su svetimais, tiek su savais.

Itin atidūs būkite santykiuose su savo pora, nes antrą savaitės pusę gali kilti pavojinga įtampa. Šis laikas nepalankus kelionėms, reikalams su užsieniečiais tvarkyti. Išaugs ne tik konfliktų, bet ir nelaimingų atsitikimų, avarijų, traumų tikimybė.

Ne laikas nutraukti santykius, keisti darbą, kraustytis į naują gyvenamąją vietą.

Jautis

(04 21–05 20)

Dėl Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.) gali apimti fatališkos nuotaikos, negerumas dėl ne visai aiškių priežasčių. Jausite įtampą, gali apimti pyktis dėl menkos priežasties.

Dabar ne laikas save kaltinti ar kelti sau kokius nors reikalavimus.

Svarbu susitelkti, nusiraminti – pasistenkite atsiriboti nuo emocijų ir į viską pažvelgti iš šalies, tarsi kito žmogaus akimis, susikurti malonesnę aplinką namuose ir darbe. Jokių konfliktų ir santykių aiškinimosi, ypač su sutuoktiniu, mylimu asmeniu.

Jei jaučiate, kad galite prarasti pusiausvyrą, pradėkite gerti raminamąsias arbatas, raskite laiko meditacijai, veiksmingi ir kvėpavimo pratimai. Svarbesnius reikalus patartina sutvarkyti savaitės pradžioje

Dvyniai

(05 21–06 21)

Savaitės pradžia netikėtai smagi – jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas. Nuo ketvirtadienio gali užgriūti nauji rūpesčiai, tad neplanuokite nieko svarbaus.

Pasiruoškite, kad gali tekti vieniems spręsti kilusias problemas, – vargu ar iš partnerių, sutuoktinio bus daug naudos.

Saulės užtemimas Šaulyje (gruodžio 4 d.) gali išbalansuoti jūsų santykius. Šiuo metu būsite patiklūs, ypač bendraudami su autoritetais, – kad ir ką išgirstumėte, nekeiskite įsitikinimų. Užtemimas labiau paveiks gimusius birželio 1–7 d.

Vėžys

(06 22–07 22)

Dėl Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.) tai sudėtingas metas: atgyja senos nuoskaudos, atsiranda priežasčių naujoms.

Dabar būsite jautresni ir dėl menkos priežasties galite sutrikti. Jei apims nusivylimas, nepraraskite savitvardos – analizuokite, tikrinkite, sverkite, skaičiuokite.

Tai padės išvengti lemtingų klaidų.

Šią savaitę geriau nesiimti rimtų projektų, remonto namuose (nuostoliai bus nemenki, perdarinėti irgi teks ilgai). Būkite atidesni sveikatai, nepamirškite, kad geros savijautos pagrindas – sveikas gyvenimo būdas.

Liūtas

(07 23–08 22)

Savaitės pradžioje pavyks atsitiesti po sukrėtimų, atgauti pusiausvyrą.

Tiesa, jau antrą savaitės pusę – vėl nauja įtampa, rūpesčiai dėl Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.), jūsų meilės ženkle.

Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų dėl širdies reikalų, jei jus apims abejonės dėl dabartinio pasirinkimo. Svarbu saugoti tai, ką turite, ir nesivelti į meilės eksperimentus.

Antrą savaitės pusę derėtų būti atidesniems ir santykiams šeimoje – būkite atlaidesni savo vaikams, nesivelkite į ginčus su tėvais. Šią savaitę geriau atsisakyti rizikingų kelionių, pramogų.Mergelė

Mergelė

(08 23–09 22)

Tai gana pasyvus metas, vertėtų atsitraukti nuo intensyvios veiklos, daugiau laiko praleisti su artimaisiais. Stenkitės nurimti ir santūriai reaguoti į galimas naujienas dėl Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.) įtakos.

Kadaise padarytos klaidos (darbe, namie, meilės ir dalykiniuose santykiuose) gali atsinaujinti ir virsti kliuviniu.

Nereikėtų to sureikšminti – jei nesiimsite jokių priemonių, tai savaime susitvarkys.

Saugiausia dabar nieko nekeisti, nepriimti naujų sprendimų dėl gyvenamosios vietos ir veiklos. Stenkitės puoselėti darną namuose, taurinti santykius darbe. Labiau pasirūpinkite tėvais.

Svarstyklės

(09 23–10 23)

Savaitės pradžioje atsiras puikių galimybių sutvarkyti svarbų reikalą – aplinkiniams darysite nemenką įspūdį, jie jumis žavėsis, padės.

Tiesa, nepiktnaudžiaukite savo žavesiu ir šaunumu – galite sukelti pavydą.

Antrą savaitės pusę būkite pakantesni savo porai, nesivelkite į ginčus, nieko neįrodinėkite. Ir nieko atsakingo neplanuokite, juolab nerizikuokite darbe – dabar atsiras norinčiųjų pakišti koją.

Kritiškai vertinkite jus pasiekiančią informaciją – patiklumas, dėmesingumas nuogirdoms ir komplimentams gali suklaidinti, užmigdyti budrumą.

Skorpionas

(10 24–11 22)

Savaitės pradžioje vertėtų atsiriboti nuo reikalų – bus lengva apsigauti. Vėliau tarsi susigriebsite, imsite atidžiau stebėti, kas vyksta, bet teisingų įžvalgų gali pristigti, tad stenkitės tiesiog išlaukti, nepasiduoti pirmam impulsui ką nors išvydus ar sužinojus. Provokacijų pasitaikys – apsaugos tik savitvarda.

Būkite jautresni, supratingesni antrosios pusės atžvilgiu.

Jei svarstote skyrybų klausimą, neverta apie tai pranešti savo porai, nes dėl Saulės užtemimo (gruodžio 4 d.) dabar paskelbtus dalykus bus sunku atšaukti.

Gali taip nutikti, kad po kelių mėnesių apsigalvosite.

Šaulys

(11 23–12 21)

Laukia gana fatališka savaitė dėl Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.). Jei gimėte gruodžio 2–8 d., užtemimas itin paveiks ir jo įtaka bus juntama ne tik visus metus iki kito gimtadienio – galimi aidai skambės dar aštuoniolika metų.

Tiesa, galima pasidžiaugti gana palankia savaitės pradžia, kai patartina suskubti sutvarkyti visus svarbesnius reikalus.

Nuo trečiadienio pavakarės prasidės gana sudėtingas ir painus laikas, bus sunku tvardytis. Kad ir kas nutiktų, neturite teisės savęs skriausti. Neleiskite kauptis nepasitenkinimui, nerimui.

Tai pavojingas metas, tad nerizikuokite, nebent aplinkybės to reikalautų, o vietoj kovos rinkitės diplomatiškus konfliktų sprendimo būdus. Saugokite sveikatą.

Ožiaragis

(12 22–01 19)

Dėl Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.) reikėtų likti atidiems, budriems, kad ir kuo užsiimsite, – viską stebėkite ir jokių skubotų sprendimų.

Vis dėlto savaitės pradžia palanki dalykiniams reikalams tvarkyti, svarbiems pokalbiams su vadovybe. Savaitės viduryje palanku ieškoti naujų kelių, ką nors keisti sau naudingesne linkme.

Nuo penktadienio geriausia atitolti nuo veiklos, atsisakyti nereikalingo bendravimo, nevykti į keliones. Stiprinkite sveikatą, gerinkite miego kokybę, subalansuokite mitybą, imkitės organizmo valymo dietos.

Venkite stiprių svaigalų ir apsvaigusių asmenų.

Vandenis

(01 20–02 18)

Nebus lengva reaguoti ramiai, be emocijų į Saulės užtemimo Šaulyje (gruodžio 4 d.) keliamus iššūkius.

Vis dėlto savaitės pradžia gana palanki ir tinkama svarbesniems reikalams sutvarkyti. Įtemptas savaitės vidurys – galite būti įtraukti į patį įvykių sūkurį.

Netiks priimti sprendimų apimtiems pykčio, nuoskaudos, noro atsigriebti, pamokyti, atkeršyti. Ir tai bus pagrindinis kriterijus, kai norėsite žengti lemtingą žingsnį. Ypač penktadienis sudėtingas – gali tekti apsispręsti jums nepalankiomis sąlygomis. Bet kokiu atveju taip, kaip buvo, jau nebebus.

Užtemimas lems pokyčius, tad kai kas taps nebeaktualu.

Žuvys

(02 19–03 20)

Saulės užtemimas Šaulyje (gruodžio 4 d.) vers susitelkti, išsigryninti prioritetus, suprasti, kas negerai jūsų pasirinkime, gyvenimo kelyje. Kad ir ką suvoksite, ne laikas imtis radikalių veiksmų.

Nesivadovaukite nuostata, kad tikslas pateisina priemones. Kad ir kuo užsiimsite, siekite aukso vidurio – ne laikas veltis į kovą, mokėkite nusileisti.

Gana pavojingas ir apgaulingas savaitės vidurys – lengva pervertinti savo jėgas ir patikėti, kad išplauksite, kad ir kas nutiktų. Jei tektų įsipareigoti, priimti atsakingą sprendimą, pagalvokite apie galimus atsitraukimo būdus, alternatyvius kelius. Kol kas nuo jūsų valios mažai kas priklausys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder