Karalienės Elžbietos II poelgis pribloškė rūmų darbininkus: to iš jos tikrai nesitikėjo

(2)

Bekingemo rūmų darbininkas ketino išardyti stalą, kai netikėtai jam buvo pasiūlyta arbatos. Išsiblaškęs darbininkas sutiko Karalienę, o kai ji pasiūlė jam puodelį arbatos, jis leptelėjo, kad „nenorįs tų nesąmonių kaip pereitą kartą“.

Dokumentiniame filme „Karališkųjų rūmų paslaptys“ karališkasis apmušalų meistras Kevin Andrews, dirbęs karalienei Elžbietai II paaiškino, kas nutiko.

Jis pasakojo: „Statybininkas ardė rašomąjį stalą, kai moteriškas balsas jo paklausė, ar jis norėtų puodelio arbatos. Nematydamas jos ir nesuprasdamas, kad tai pati Karalienė, jis, kaip teigiama, atsakė: „Taip. Puodelį. Su dviem šaukšteliais cukraus. Statybininkų arbatos.

Karalienė darbininkui atnešė arbatos

Ir be tų nesąmonių, kaip pereitą kartą ‒ su visokiais porcelianais ir lėkštutėmis“. Nieko nesakiusi Karalienė padėjo puodelį ant stalo, o kai jis nuėjo arbatą pasiimti, matė ją jau nueinančią, rašo mirror.co.uk.

Tikėtina, kad Karalienei šis susitikimas patiko, nes ji garsėja savo humoru ir geraširdiška prigimtimi, kai susitinka su išsiblaškėliais. Kaip tą kartą, kai turistų grupė kartą susitiko Karalienę, vaikščiojančią po savo Balmoralo dvarą, bet jos nepažino.

Moteris mėgsta išslysti iš asmens sargybinių akiračio

Monarchė išsiruošė pasivaikščioti, apsirengusi tvido kostiumu ir su skarele – ji mėgsta taip daryti, kai pasitaiko galimybė. Vienas iš jos buvusių apsaugos pareigūnų atskleidė, kad 93 metų moteris mėgsta išslysti iš asmens sargybinių akiračio, kai tik įmanoma. Richard Griffin tvirtina, kad kartą amerikiečių turistų grupė jos nepažino.

Richard sako, kad Karalienė tuo tik apsidžiaugė. Ji vaikščiojo kartu su turistais, kurie klausinėjo, ar ji gyvenanti tame rajone, o ši atsakė, kad netoliese turi namą. Kai jos paklausė, ar ji kada nors buvo susitikusi Karalienę, rodydama į poną Grifin ji atsakė: „Ne, bet šiam pareigūnui labiau pasisekė“.

Richard, kuris glaudžiai bendradarbiavo su monarche daugiau nei 30 metų, sakė, kad grupė tada išvyko toliau, taip ir nežinodami, su kuo jie ką tik buvo susitikę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder