Konfliktiški Zodiako ženklai, kurie sužeidžia žodžiais

(22)

Kai kurie nuodingą liežuvį turintys asmenys mėgsta įžeidinėti kitus ir kelti konfliktus lygioje vietoje. Jų žodžiai būna aštrūs kaip kardas, o įžeidžiančios frazės palieka gilias žaizdas. Tokių žmonių daugiausia pasitaiko tarp keturių Zodiako ženklų atstovų.

Archyvų nuotr.

Viskuo nepatenkinta. www.freeimg.net

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Įžeidžiančios Mergelės pastabos būna ypatinga bausmės rūšis. Užtenka išgirsti iš jos grubų žodį, kad pasinertume į savikritiką ir paimtų depresinės nuotaikos.

Šiam Zodiako ženklui būdingas maniakiškas atkaklumas. Jis stengiasi įdurti į pačią skaudžiausią vietą. Kiekvienas jos žodis turi neigiamą užtaisą ir gali sukelti rimtas dvasines traumas.

AVINAS

(03 21–04 20)

Avinas mėgsta vaidinti publikai. Stengiasi sudaryti lengvo ir draugiško žmogaus įspūdį. Šalia jo atsipalaiduoti neverta.

Priešais jus ne naivus angelas, kuris bijo užgauti kitų jausmus. Jeigu išvesite jį iš pusiausvyros, smarkiai nukentėsite. Avinas pademonstruos gražbylystės stebuklus ir tiesiog užmėtys konflikto iniciatorių deginančiomis frazėmis.

Avinas nesirinks mandagių posakių. Iš jo galima išgirsti ir riebių žodžių, ir kalėjimo žargono. Laimei, jis ataušta lygiai taip pat greitai, kaip užsiplieskia.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Vėžys laikomas pernelyg geraširdžiu ir naiviu šiam pasauliui. Iš tikrųjų jis yra tokia pat opa kaip ir anie du. Tai yra nepaprastai talentingas manipuliatorius.

Jis sugeba klastingu balsu nurodyti kitam tariamus trūkumus, sukelti kaltės jausmą, įrodyti oponentui jo nesugebėjimą. Įžeidžiantys žodžiai Vėžiui yra savotiška keršto forma.

Jeigu pašnekovas nustojo jam rodyti dėmesį, pasielgė netinkamai arba perbėgo Vėžiui kelią, tai jo laukia žeidžiančių ir karčių priekaištų lavina.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Išvesti iš pusiausvyros Skorpioną yra didžiausia klaida. Įsiutęs jis gali išplatinti bjaurius gandus, atvirai išjuokti ir viešai pažeminti oponentą.

Jam svarbu matyti ir jausti, kad priešas yra sužeistas ir atsidūrė ant nevilties ribos. Karštam ir savitvarda nepasižyminčiam Skorpionui nereikia priežasčių karui sukelti. Jam būdinga pulti pirmam, sugalvojus tariamą priežastį atakai.

 Archyvų nuotr.

Konfliktas. UNsplash.com

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder