s Viktoras Uspaskichas

Gal Viktoro Uspaskicho vanduo tikrai stebuklingas?

(5)

„Europarlamentaras Viktoras Uspaskichas, paskelbęs apie savo atrastą virusus naikinantį vandenį, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybai užminė neįmenamą mįslę. Ši jau beveik metus aiškinasi, ar vanduo išties gydo nuo koronaviruso.

Bene tas vandenėlis tikrai stebuklingas, jei taip susuko galvas tarnybos atstovams?“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Stebuklingas vanduo būna tik pasakose, bet šiais laikais daug kas bando „prastumti" pasakas už gryną pinigą, todėl nenuostabu, kad VMVT pasiraitojo rankoves ir nuoširdžiai ėmėsi darbo.

Apie stebuklingą vandenėlį Uspaskichas paskelbė praėjusių metų gruodį, bet tyrimas vis dar nebaigtas.

Tarnybos atstovai turbūt išgėrė vieną kitą butelaitį Viktoro vandens ir dabar žiūri, kas atsitiks - užsikrės ar neužsikrės, o jei užsikrės, tai pasveiks ar nepasveiks.

Gal ir iki šiol geria, kad eksperimentas būtų rimtesnis.

Taip Uspaskichas tarnybai ilgam davė darbo. Galima prognozuoti, kad tyrimas tęsis iki pandemijos pabaigos, nes juk dabar reikės aiškintis, kaip vandenėlis santykiauja su „Omikron" atmaina.

Kai baigsis pandemija, kas nors išras erkinį encefalitą gydantį rankų kremą ar nuo gripo apsaugančius sausainius ir viskas prasidės iš naujo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder