25 metų sceninę karjerą švenčiantis Deivis ruošiasi svarbiausiems karjeros koncertams!

(1)

Atlikėjas Deivis grįžta prie savo autorinės kūrybos ir rengiasi į jausmingą, bet tuo pačiu ir pašėlusį, gyvo garso koncertinį turą „DEIVIS 25“. Jo metu skambės nepamirštami kūriniai su kuriais daugybė lietuvių augo, brendo ir patyrė pirmosios meilės džiaugsmus.

Publikos laukia gerai pažįstamos Deivio dainos, vieni geriausių muzikantų Lietuvoje, tarp kurių ir gitaros legenda Tomas Varnagiris. Nostalgiški kūriniai bus prikelti antrai jaunystei, o dalis jų įgaus naują skambesį. Tad 2022 metų vasario 18 dieną vienintelė proga susitikti su atlikėju, nusikelti laiku ir „paskęsti“ nuostabiuose prisiminimuose!

Atlikėjas sako, jog ir jis pats, ir jo mylimi klausytojai jaučiasi išsiilgę jo kūrybos, kuri kelia tiek daug gerų emocijų, todėl neatsitiktinai mes šį koncertinį turą vadiname jausmingais koncertais. „Atliksime dainas, kurių negrojau 20 metų. Iš pradžių nežinojau, ar verta groti tiek daug senų kūrinių. Bet neseniai atsitiktinai radau vieną seną koncertą, kuriuo pasidalinau. Pajutau iš žmonių tokią nostalgiją, tokį ilgesį. Sulaukiau begalę žinučių, komentarų su raginimu surengti koncertus.

Net nustebau, kaip gerai jie prisimena mano kūrybą. Todėl nusprendžiau, leistis į šią kelionę, kurioje 90 proc. kūrinių koncerte bus seni. Ir pats jaučiuosi tos kūrybos labai pasiilgęs. Buvo etapas su Eduardu Kaniava, tuomet su Renata. O dabar, tiesiog pasiilgau koncertų su grupe, savo dainų ir, manau, tai bus puiki proga visiems atšvęsti mano sceninės veiklos 25metį – sako Deivis.

Koncertas skirtas visiems pasiilgusiems šiltų susitikimų, senų gerų Deivio dainų ir profesionalaus, kokybiško muzikinio pasirodymo, kuriame gros tikra profesionalų komanda. Klausytojų lauks neįtikėtinos istorijos, netikėti svečiai ir staigmenos. Skambės „Dainuok“, „Mergytei“, „Taip gera“, „Ašara“, „Jeigu nori“ ir kiti Deivio hitai.

Muzikanto kūriniais pasidžiaugti ir nusikelti į nostalgiškus laikus klaipėdiečiai galės vasario 18 d. Žvejų rūmuose. Bilietus platina bilietai.lt

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder