Mantas Stonkus, Antanas Kandrotas.

Mantas Stonkus pakomentavo nemalonią situaciją su Antanu Kandrotu-Celofanu: tokie žmonės yra valstybės kenkėjai

(21)

Aktorius, komikas Mantas Stonkus ketvirtadienį pakomentavo prieš kelias dienas įvykusį Antano Kandroto-Celofano akibrokštą Marijampolės kultūros centre.

Antradienį A. Kandrotas, viešojoje erdvėje geriau žinomas Celofano pseudonimu, atvyko į Marijampolės kultūros centrą, kur vyko M. Stonkaus ir kitų jo kolegų spektaklis „Man gal magnio trūksta“.

A. Kandrotas savo feisbuko paskyroje gyvai transliavo vaizdo įrašą, bandė brautis į spektaklį be bilieto ir respiratoriaus, o po renginio kartu su bendraminčiais laukė M. Stonkaus ir, kaip pats teigė, „norėjo tik pasikalbėti“.

Susidariusią nemalonią situaciją M. Stonkus komentavo instagramo „story“.

„Galvojau pasilaikyti šį komentarą podcastui, galvojau, per podcastą pašnekėsime plačiau, bet tikriausiai matėte, kad į mūsų spektaklį Marijampolėje buvo atvykęs A. Kandrotas su 10 žmonių palyda.

Jis bandė išsikviesti mane pokalbio „vienas ant vieno“.

Mes vaidinome spektaklyje, ir jis nelegaliu būdu pateko į kultūros centrą be bilieto, be respiratoriaus, pro tarnybinį įėjimą, vaikščiojo po mūsų grimerines ir užsipuolė mūsų darbuotoją – įžeidinėjo ją, bandė patekti į spektaklį ir sugadinti renginį.

Aišku, tokiam žmogui iškart buvo iškviesta policija.

Atvažiavo policija ir neturėjo jokių įrankių, teisių tam žmogui kažką padaryti, išvaikyti ar išsivežti.

Mes turėjome laukti, kol jie patys išsiskirstys. Kodėl aš nėjau į lauką, tikriausiai savaime suprantama.

Su tokiu žmogumi nepasikalbėsi ir tikrai ne tokiais būdais, nes jis to tikriausiai tik ir laukia, bent kažkokio kontakto, fizinio kontakto, kas man būtų po to atsiliepę pareiškimu, nes jis tikrai būtų bėgęs į policiją.

Bet koks pareiškimas man šiuo metu yra tikrai nenaudingas, nes aš nesu toks kaip A. Kandrotas, kuris turi 17 ikiteisminių, keliolika baudžiamųjų bylų, ir tiesiog aš nenoriu vakarais grįžti su apykoje pas mamą, kaip daro jis.

Labai gaila, kad pareigūnai negalėjo nieko su tokiais žmonėmis padaryti, o mes padarėme tikriausiai viską, kas buvo mūsų valioje ir kaip elgiasi civilizuoti ir protingi žmonės.

Nekreipiame į tokius provokatorius dėmesio, neduodame jiems šanso už kažko užsikabinti, laikomės savo principų, ir labai tikiuosi, kad ateityje bus įstatymai, kurie leis tokius žmones izoliuoti nuo mūsų, nes tai yra tiesiog valstybės kenkėjai.

To linkiu pareigūnams, to linkiu ir įstatymų leidėjams, parodyti valią ir sustabdyti tokius antivalstybininkus“, – socialiniame tinkle sakė M. Stonkus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder