Viktorija Siegel

V. Siegel sureagavo į komentarus dėl lieknos figūros: mylėti save nėra tuštybė

(2)

Influencerė, verslinininkė Viktorija Siegel-Suodaitė kartu su šeima šiuo metu atostogauja saulėtoje Meksikoje. Žinoma moteris dažnai dalijasi šiltais kadrais iš paplūdimio, kur demonstruoja liekną figūrą ir neretai sulaukia sekėjų komentarų.

V. Siegel-Suodaitė sureagavo į replikas ir klausimus dėl savo figūros – instagrame pasidalijo ilgu įrašu.

„Dažnas klausimas iš Jūsų užduodamas man: „Viktorija, kaip išlaikyti tokią figūrą?“ Galiu tai pavadinti gera genetika. Aš iš esmės esu genetiškai kūda.

Niekada neturėjau labai didelio antsvorio, tačiau galiu Jums nuoširdžiai pasakyti, jog nesilaikau jokių specialių dietų, ko gero, net valios tam neužtektų, nes pavalgyti daug ir skaniai tikrai esu mėgėja!

Vienintelis dalykas, ko nevalgau ir apskritai nelabai mėgstu, – tai saldumynai.

Dėl manęs jų gali ir nebūti, aš vietoj deserto restorane mielai užsisakysiu pakartotinai kokį tuno tartarą ar salotas. Ir dar!

Aš praktiškai nevartoju alkoholio, jokių kokteiliukų, šampaniukų, max per mėnesį vieną taurę šampano arba koks kokteilis. Nebegerti ir atsisakyti alkoholio nusprendžiau 21 metų.

Atsisakiusi alkoholio pastebėjau, kaip mano svoris iš lėto pradėjo kristi, o daugiausia kilogramų aš numečiau po Nicolytės gimimo, kaip bebūtų keista! Vaiko gimdymas teigiamai paveikė mano figūrą.

Aš prisimenu, kad buvo momentų gyvenime, kai buvau šiek tiek apkūnesnė, 10–12 kg daugiau esu turėjusi nei dabar, svėriau 20-ies metų apie 62–63 kg (įkėliau nuotrauką), dabar mano svoris svyruoja tarp 50–53 kg, kuo aš labai džiaugiuosi!

Nors prisimenu, ir tada, kai svėriau kiek daugiau, irgi jaučiausi kuo puikiausiai ir dėl to nekompleksuodavau!

Nes jau tada mane mamytė buvo išmokiusi mylėti save ir priimti save tokią, kokia esi!

Nors aš dažnai girdžiu man skirtas tokias replikas kaip „TU PER KŪDA“, „AR TU NESERGI?“, „VISAI IŠDŽIŪVAI, NEGRAŽU JAU“, „TAU REIKIA DAUG VALGYTI“, „ESI LENTA“ ir panašiai, ir atrodo, tokie pasakymai galėtų labai užgauti, tačiau yra visiškai atvirkščiai.

Tokie komentarai manęs visiškai nežeidžia, anaiptol – sukelia juoką ir šypseną veide, nepabijosiu pasakyti, jog jau gan senokai išmokau pamilti save, kad man mano kūno formos yra labai gražios ir viskuo esu patenkinta!

Išmokite pamilti save, nes mylėti save nėra tuštybė, nes pamilti save reiškia BŪTI LAIMINGAI.

Meilė sau nėra vien kažkokie tušti žodžiai, nes meilė sau yra būsena, kurią reikia išmokti jausti. Ir tai yra nuostabi būsena, kurią linkiu patirti kiekvienai iš Jūsų! Išmokti priimti save tokią, kokia esate, nes mes kiekviena esame ypatinga!!!“...

Organizatorių nuotr.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder