Klaipėdos „Neptūnas“

Klaipėdos „Neptūnui“ per šešias dienas - trejos rungtynės

(2)

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkams po pirmadienio vakarą Klaipėdoje patirto pralaimėjimo prieš Jonavos „CBet“ ekipą (75:87) nėra kada atsikvėpti - jau tenka mąstyti apie kitus varžovus: ketvirtadienį išvykoje laukia akistata su Utenos „Uniclub-Casino-Juventus“ ekipa, o sekmadienį į Klaipėdą atvyks Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“.

Prieš dvikovą su žalgiriečiais „Neptūnui“ gerų emocijų reikia lyg gaivaus oro gurkšnio. Nuotaiką ir motyvaciją kur kas galėtų pakelti pergalė prieš uteniškius.

Pastaruoju metu „Neptūnas“ įkrito į nesėkmių ruožą - „Citadele“ Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalyje pralaimėta prieš Panevėžio „Lietkabelį“, vėliau Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse gauti skaudūs smūgiai nuo Alytaus „Dzūkijos“ ir jau minėtų jonaviškių.

Būtent po paskutinio pralaimėjimo „Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis per spaudos konferenciją prakalbo apie gėdos jausmą, darbą treniruotėse ir pokyčius.

„Gėda. Gėda taip žaisti gynyboje. Antras rungtynes iš eilės žaidžiame tokiu pačiu stiliumi, su tomis pačiomis klaidomis. Atrodė, po rungtynių su dzūkais peržiūrėjome video, pakalbėjome, visi suprato, bet, deja, realybė yra kitokia.

Nėra kito efektyvesnio dalyko nei darbas - turime dirbti, kai ką pakeisti. Ypač gynybos sistemoje“, - teigė D. Adomaitis.

„Neptūnas“ LKL turnyro lentelėje su 6 pergalėmis ir 9 pralaimėjimais smuktelėjo į aštuntąją vietą. Už klaipėdiečius laipteliu aukščiau stovi „Dzūkija“, savo sąskaitoje turinti 7 pergales ir 10 pralaimėjimų.

„CBet“ (8 pergalės, 9 pralaimėjimai) žengia šešti.

„Neptūno“ ketvirtadienio varžovai - uteniškiai su 8 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais užima penktąją turnyro lentelės vietą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder