Tobulos moters, dėl kurios vyrai nori gyventi, 4 kriterijai

(13)

Bėgant metams, „gyvenimiškos patirties“ įgiję vyrai išvedžioja geros ir blogos moters kriterijus, bandydami sukurti idealios moters atvaizdą. Kai kurie, neradę idealo, nusivilia visomis moterimis arba suskirsto jas į kategorijas „gera žmona“, „gera meilužė“ ir t. t.

Kalbant apie mane, aš tikrai negaliu gyventi be moters, o ir dalinti save kelioms nesugebu. Kokia moteris turi būti šalia manęs? Tikriausiai tokia, dėl kurios norisi gyventi. Ir ne šiaip gyventi, bet veikti, nuolat daryti ją laimingą ir užkariauti jos širdį, uždegti šviesą jos akyse…

1. Ji Moteris, kuri nieko neprivalo ir nieko nėra tau skolinga. Ji su tavimi todėl, kad jai su tavimi gera ir saugu ir ji tave myli.

Man nesvarbu, ką ji daro. Galbūt ji kažkur dirba, galbūt visai nedirba, bet ką nors veikia. Svarbu, kad ji pripildo prasmės savo ir mano gyvenimą. Jai nelabai rūpi finansinė klausimo pusė. Svarbi idėja. Įgyvendinti idėjas – vyro užduotis.

2. Man nereikia kiekvieną dieną matyti ją „vilkinčią chalatą ir stovinčią basomis prie viryklės“. Svarbu, kaip ji jaučiasi su manimi, kai esu šalia. Jausti jos švelnumą, šilumą ir mano buvimo poreikį.

Mane visiškai tenkina, kad kiekvieną dieną negaunu jos pagamintų pusryčių ir vakarienės, juk tai geriau, negu matyti nusikankinusią mylimąją, kurios vienintelis noras – pasakyti, kad „skauda galvą“, ir eiti miegoti. Tegul geriau daugiau laiko skiria sau, juk patikti vyrams – jos natūrali prigimtis. Ar matėte kaip atrodo ką tik iš SPA salono išėjusios moters veidas? Taigi!!! O dar jai patinka žavėti vyrus. Jai svarbu gauti ja susižavėjusių vyrų energijos. Ši energija maitina jos moteriškąją prigimtį ir ji žydi kaip nuostabiausia pasaulio gėlė. Ir, po velnių, ši gėlė žydi man!!! Jai svarbu jausti, kad ji patinka vyrams.

3. Ji nuolat kuo nors domisi.

Ar tai būtų naujausios kūno ir veido priežiūros metodikos, ar įvairūs lieknėjimo metodai ar verslo subtilybių mokymai. Jai svarbu bendrauti su naujais žmonėmis. Ji domisi sėkmės lydimų žmonių patirtimi. Ji nuolat pasakoja apie savo moteriškus reikalus ir ieško tavo supratimo, savo ruožtu ji visada išklausys ir pažiūrės įdomių ledo ritulio varžybų epizodą, nes žino, kaip tai svarbu tau.

4. Kartais ji tiesiog nori tapti maža mergaite – paverkti ir gauti savo vyro rūpestį ir dėmesį

Kartais to neįmanoma paaiškinti. Tiesiog ji taip atsipalaiduoja. Giliai viduje ji visiems laikams lieka „mergaitė“. Turbūt mane visada kankins abejonės, kad „kas, jeigu aš ne, esu tas, apie kurį ji svajojo“, arba „tas vaikinas, kuri jį sužavėjo, pavergė ir jos širdį“, ir šios kančios vers mane daryti daugiau ir daugiau, kad išlaikyčiau ją šalia savęs, juk ji man nieko neskolinga. Ir kiekvieną kartą, kai ją apkabinu, netgi kai ji miega, iš jos reakcijos aš suprantu, kad esu jai brangus ir ji pasirinko mane! Ir tada aš suprantu, kad šalia manęs yra moteris, dėl kurios aš noriu gyventi.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder