Vaida Skaisgirė apie grožio ritualus: „Mano veide – jokių botoksų, pirmenybę teikiu kitoms priemonėms“

(1)

Vėsią vasario savaitgalio popietę televizijos laidų prodiuserė Vaida Skaisgirė subūrė koleges ypatingam laikui. Šį kartą moterys susirinko ne diskutuoti darbo klausimais bei kalbėti apie naujas laidas ar projektus, o skyrė laiko sau. 

„Laikas sau – ypatingai svarbus. Kiekviena moteris turėtų prisiminti, kad ji yra ne tik mama, žmona, darbuotoja, bet visų pirma – moteris, kuri turi save mylėti bei savimi rūpintis“, - pasakojo V. Skaisgirė, sukvietusi koleges iš jos įmonės „TV Topas“ turiningai praleisti laiką.

Renginio metu prodiuserė V. Skaisgirė pasakojo, jog šiai dienai gali džiaugtis savo oda negerindama jos jokiomis intervencijomis – botokso ar botulino injekcijų ji dar nėra išbandžiusi, tad odos priežiūroje itin svarbų vaidmenį atlieka kosmetika.

„Mano veide – jokių botoksų ar kitų dalykų, pirmenybę teikiu kitoms priemonėms, ypač –  kosmetikai ir kasdieniniams odos priežiūros ritualams.

Mano kosmetologė mane išmokė rinktis kosmetiką, kuri atlieką funkciją, yra kokybiška, kad prieš renkantis pasidomėčiau produktų sudėtimi.

Tikiu, jog reguliariai lankantis pas kosmetologą bei prižiūrint odą kokybiška kosmetika, gali turėti sveiką bei švytinčią odą“, - renginio metu dalinosi moteris.

„Savo pavyzdžiu galiu patvirtinti, kad odos priežiūra mineralų pagalba yra labai efektyvi bei puikiai tinkama kiekvienai ne tik pagal amžių, bet ir pagal odos tipą“, - atviravo V. Skaisgirė.

Būtent dėl to į grožio vakarą V. Skaisgirė sukvietė įvairaus amžiaus koleges – moters kolektyve jauniausiai darbuotojai yra vos 20 metų, vyriausioji – įžengusi į aštuntą dešimtį.

Vaidos teigimu, odos grožiui amžiaus ribų nėra, ypač, jei atrandi kosmetiką, kuri turi ką pasiūlyti įvairaus amžiaus bei skirtingo tipo odos savininkėms.

„Džiaugiuosi galėdama kolegėms parodyti kosmetiką, kurią pati naudoju. Be to, grožio vakaro metu sužinojome labai daug – mums buvo atlikti išsamūs odos tyrimai, nustatyta, kokių mineralų ir medžiagų trūksta mūsų odai.

Taip pat sužinojome, kaip deramai pasirinkti kosmetiką ir efektyviai puoselėti odą. Šie grožio vakarai – išties puiki pramoga draugėms ar kolegėms, labai rekomenduoju“, - dalinosi televizijos laidų prodiuserė.

Renginio metu Vaidai bei jos kolegėms oda buvo ištirta mikroelementų odoje trūkumą rodančiu „OligoCheck“ aparatu, o audiniuose matomus mikrolementų trūkumus pasiūlyta spręsti specialiai parinktomis kosmetikos priemonėmis.

Taip pat, itin tikslaus skaitmeninio fotoaparato ir ištobulintos programinės įrangos dėka, su  Gemology diagnostikos aparatu buvo išgauti tikslūs odos įvertinimo rezultatai pagal septynis parametrus: odos tekstūra, pigmentacija, sebumo kiekis, keratinas (negyvų ląstelių kiekis), odos porų dydis, akių raukšlelių gylis ir kiekis, odos spalva.

Odos būklės rezultatai buvo pateikti grafiškai bei įvertinti specialiai sukurtoje skalėje.

Diagnostinio aparato dėka merginoms buvo iš karto išrašyti „grožio receptai“  pagal nustatytus rezultatus ir įvertinimus, paskirti odos problemoms spręsti skirti produktai bei atskleista ne viena sveikos bei gražios odos paslaptis.

Veido odos priežiūra yra vienas svarbiausių moters grožio ritualų, norint odą išlaikyti sveiką ir švytinčią. Kasdien daugiau ar mažiau naudojama dekoratyvinė kosmetika, aplinkos užterštumas ir įtemptas gyvenimo ritmas – visa tai atsiliepia mūsų odai bėgant metams.

Oda yra didžiausias žmogaus kūno organas, tačiau ji įsisavina mažiausiai svarbių maistinių medžiagų.

Tyrimai parodė, kad į vidų suvartojamos naudingosios medžiagos pirmiausia paskirstomos gyvybiškai svarbiausiems organams: širdžiai, kepenims, smegenims, o odai lieka labai nedidelis mikroelementų kiekis.

„Rūpinkimės savo oda ir nepatingėkime skirti laiko sau. Geriau mažiau intervencijų, agresyvaus, ryškaus makiažo. Gražiausias dalykas man natūraliai sveika, švytinti oda“, - kalbėjo V. Skaisgirė.

Tai yra pirmoji pasaulyje kosmetikos linija savo produktų sudėtį papildžiusi mineraliniais akmenimis, kurių šerdyje randami tyri mūsų odai būtini mikroelementai.

„Mūsų kūnas pats mikroelementų  nesintetina, o vandenyje ir maiste jų rasti darosi vis sunkiau. Mikroelementai yra mažos, elektra įkrautos molekulės, kurias labai lengvai išoriškai pasisaviname ir oda panaudoja juos net 200-uose funkcijų.

Kiekvienas mikroelementas atlieka specifinį vaidmenį odos metabolizmo procese ir veikia kaip ląstelių treneriai“, - renginio metu pasakojo J. Steponavičienė.

Mikroelementų poveikis odai yra įrodytas klinikiniais tyrimais ir patvirtintas klinikinėmis studijomis. Mikroelementai atstato, apsaugo, užkerta kelią žalingos aplinkos bei laiko poveikiui.

„Geležis stimuliuoja kolageno sintezę, cinkas kovoja su aknės bakterija, magnis energizuoja odos ląsteles ir jas atpalaiduoja, silicis pritraukia ląstelėse drėgmę ir kuria odos elastingumą.

Visai nesvarbu, koks jūsų amžius, daug svarbiau, kokių mikroelementų odai trūksta“, - pasakojo J. Steponavičienė.

J. Steponavičienė pasakojo, jog Gemology po trejų mentų trukusių mokslinių tyrimų išrado unikalų procesą leidžia išgauti mikroelementus, esančius minerale, skysčio pavidalu.

„Susmulkinus mineralinių akmenų žaliavines medžiagas ir atlikus įvairias kompleksines reakcijas išgaunamas mineralų ekstraktas, sudarytas vien iš biologiškai prieinamų mikroelementų“, - dalinosi moteris.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder