Ieškokite kolekcininko: Klaipėdoje „nušvilpta“ unikali senutėlė audinė rasta Kretingoje

(2)

Klaipėdos centre paliktas kelių dešimčių metų senumo lengvasis automobilis "Audi 80 B2" patraukė vagių dėmesį. Teigiama, kad uostamiestyje yra tik dvi tokios mašinos. Automobilio savininkui viešai paprašius pagalbos, audinė netrukus aptikta Kretingoje.

Šį trečiadienį Klaipėdos apskrities VPK pranešė apie pakankamai retai pastaruoju metu uostamiestyje įvykdomą nusikaltimą - automobilio vagystę.

Ilgapirštis mašiną "nušvilpė" miesto centre.

Pareigūnų teigimu, antradienio vakarą apie 20 val. pastebėta, kad iš Naujojo Uosto gatvėje esančios neaptvertos automobilių stovėjimo aikštelės dingo "Audi".

Automobilis pagamintas dar 1984 metais.

Padarytą žalą jo savininkas įvertino 5000 eurų.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Mašinos ieškojo ne tik kriminalistai, bet ir pats jos šeimininkas.

Trečiadienį viešoje "Facebook" grupėje "Reidas Klaipėdoje (trikojai)" pasirodė prašymas padėti surasti pavogtą automobilį.

Teigiama, kad "Audi 80 B2" iš Naujojo uosto gatvės 26 namo kiemo galėjo būti pavogta nuo praėjusio šeštadienio vakaro (apie 22 val.) iki šio antradienio vakaro (20 val.).

"Senas ir jau gana retas automobilis, išskirtinės žalios spalvos. Valstybinis numeris DLU 463.

Mano žiniomis, yra dar vienas tokios spalvos modelis Klaipėdoje. Tad sutikus ar pamačius gatvėje didelis šansas (50 proc.), kad tai pavogtas mano automobilis. Informacija perduota policijai", - informavo "Audi 80 B2" savininkas.

Automobilio nuotraukas išplatinęs ir turinčius kokios nors informacijos su juo susisiekti paprašęs vyras vylėsi, kad apie įvykį paskelbus viešai šansai rasti automobilį padidės.

Ir jis neapsiriko.

Jau po trijų valandų klaipėdietis viešai dėkojo vertingą informaciją suteikusiam asmeniui ir pranešė, jog "Audi 80 B2" rasta Kretingoje, su uždėtais kitais valstybiniais numeriais.

"Audi 80 B2" yra antros "Audi 80" kartos automobilis, gamintas nuo 1978 iki 1986 metų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder