Monika Marija nustebino išvaizdos pokyčiais: pamatykite, kaip dabar atrodo garsi atlikėja

(5)

Atlikėja Monika Marija nevengia išvaizdos pokyčių – anksčiau moteris nusirėžė ilgus, išpuoselėtus plaukus, vėliau pasidabino kirpčiukais. Ne kartą keitėsi ir dainininkės plaukų atspalvis. Šįkart Monika Marija ir vėl ryžosi pokyčiams.

 

Rusvą plaukų atspalvį Monika Marija pakeitė šviesių plaukų šukuosena. Socialiniuose tinkluose paviešinusi naujausias nuotraukas su pakitusiu įvaizdžiu atlikėja sulaukė komplimentų.

Įrašu ir nuotraukomis Monika Marija sutiko pasidalinti ir su Delfi.

Prieš metus atlikėja Monika Marija gerbėjus taip pat buvo nustebinusi pokyčiais – moteris socialiniuose tinkluose tąkart pademonstravo kitokį įvaizdį. Dainininkė buvo nusirėžusi kirpčiukus.

Po nuotraukomis pasipylė komentarai – Monikos Marijos sekėjai gyrė naująjį įvaizdį.

„Delfi“ atlikėja sakė, jog šukuosenos pokyčiai susiję ir su jos muzikine veikla.

„Mano planuose – naujas albumas. Na, o kitą savaitę pristatysiu naują kūrinį – prieš visus šiuos įvykius nusprendžiau truputį pasikeisti“, – prieš metus pasakojo Monika Marija.

Organizatorių nuotr.

Tačiau didžiausi išvaizdos pokyčiai buvo tuomet, kai Monika Marija nusikirpo itin ilgus savo plaukus. Kiek anksčiau moteris yra pasakojusi, kad išvaizdos pokyčiai jos gyvenime įprastai visuomet yra susiję su profesine veikla.

„Mano gyvenime pokyčiai retai būna spontaniški. Tiek nauja, savarankiška karjeros pradžia, tiek ir išvaizdos pokyčiai. Galiu drąsiai pasakyti – išsipildė tai, apie ką seniai svajojau.

Nukirptos ilgos kasos man tikrai negaila, galbūt kai kuriems gerbėjams dėl to širdį skaudės labiau nei man, bet sėdusi į kirpėjos kėdę pamačiau, kad jausmas fantastiškas.

Nieko nesigailiu. Galbūt teisingai sakoma, kad su plaukais kartu nukerpama ir dalis senos informacijos, kažkokių praeities dalykų.

Matyt, man labai to reikėjo. Tiek profesine, tiek asmeninio gyvenimo prasme daug kas pasikeitė, tad norėjosi kitą etapą pradėti visapusiškai atsinaujinus“, – džiaugėsi atlikėja.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder