"Pavargau būti marionete": Dmitrijus Medvedevas bandė nusižudyti?

(5)

Žurnalistų teigimu, buvęs Rusijos prezidentas bandė nusižudyti. Apsaugos darbuotojas tariamai rado Dmitrijų Medvedevą apsvaigusį nuo alkoholio ir su ginklu rankoje. Apie tai rašoma projekto "FreeDom" istorijoje.

Žurnalistų teigimu, atsisveikinimo laiške D. Medvedevas mini V. Putiną ir jo artimiausią aplinką.

"Prižiūrėtojas rado penkias savižudybės raštelių versijas, kuriose D. Medvedevas rašė, kad jam nusibodo būti marionete. Dėl savo mirties jis kaltina Putiną ir jo artimiausią aplinką", - rašoma istorijoje.

Rusijos politinis aktyvistas Ilja Ponomarevas sako, kad jo šie gandai nestebina - jie sklinda iš Rusijos vidaus dėl Kremliaus viduje vykstančios kovos dėl valdžios.

Ne paslaptis, kad D. Medvedevas į valdžią Rusijoje atėjo V. Putino dėka ir atsisakė antrą kartą kandidatuoti į prezidentus.  

Manoma, kad dabar vyksta vidinė kova tarp D. Medvedevo ir V. Kirijenkos dėl to, kas taps V. Putino įpėdiniu.

Ekspertai teigia, kad pastaruoju metu pavyzdingas D. Medvedevo elgesys rodo gilią depresiją, kuri ir buvo bandymo nusižudyti priežastis.

Ilja Ponomarevas sako, kad su D. Medvedevu buvo siejamos didelės viltys dėl politikos, tačiau jis iššvaistė visas galimybes. Būtent dėl šios priežasties jis dabar yra kritikuojamas.

Tai galėjo būti jo depresijos priežastis.

Žurnalistai jau anksčiau pranešė, kad nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios D. Medvedevas virto įsižeidusiu Rusijos politiku, rašančiu "piktus" pranešimus prieš Vakarus ir Ukrainą.

Visa jo veikla - tai bandymas ištraukti save iš politinės užmaršties.

Tačiau yra ir kitas požiūris į jo įrašus socialiniuose tinkluose - tai tik Putino nustatytų tikslų įgyvendinimas, o ne asmeninė iniciatyva.
 

Dmitrijus Medvedevas: Pavargau būti marionete

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder