Šaro žmona – tarsi aukščiausio lygio modelis: tokio kūno pavydi daugelis

(2)

Šarūnas Jasikevičius ir Anna Douka – bene tobuliausia sporto pasaulio pora. Visuomet laimingi ir gyvenimu besidžiaugiantys sutuoktiniai vis dažniau palepina ir savo gerbėjus socialiniuose tinkluose.

Visai neseniai Anna savo „Instagram“ gerbėjams pasirodė su žalios spalvos maudymosi kostiumėliu, kuris iškart patraukė gerbėjų dėmesį.

„Liepos 1-oji reiškia atostogas“, – po nuotrauka brūkštelėjo Anna.

Iškart po Annos nuotrauka pasipylė ir komentarai, kuriuose internautai žarstė pačius gražiausius komplimentus. Akį traukė moters kūno linijos, sunku nepastebėti ištreniruoto pilvo preso.

Šarūno Jasikevičiaus žmonos Anna Douka-Jasikevičius socialiniuose tinkluose tikrai galima išvyksti visko – nuo asmeninio iki darbinio gyvenimo akimirkų.

Štai moteris šeštadienio vakarą pasidalijo iškilmingo renginio akimirkomis. Moteris prisidėjo prie organizacijos „Cash and Rocket“ veiklos. Moterų solidarumo dėka bendruomenė renka lėšas labdaros organizacijoms visame pasaulyje.

Barselonoje vykusiame renginyje dalyvavo ir Dariaus Maskoliūno žmona. Anna Douka buvo pasipuošusi elegantiška raudona suknele su dideliu skeltuku, pasidabinusi prabangiu vėriniu ir aukštakulniais bateliais.

Sekėjai iškart pradėjo žarstyti komplimentus dviejų vaikų mamai.

„Wow“, „Nuostabi“, „Labai graži dama“, „Su visa pagarba, bet manau, kad ji yra viena didžiausių Šaro gyvenimo pergalių“, – gražių žodžių negailėjo internautai.

Socialiniuose tinkluose vis dažniau į savo asmeninį gyvenimą gerbėjus įsileidžiantis krepšinio treneris kone kasdien sekėjus stebina atostogų kadrais.

Nuotraukose kraštovaizdis atima žadą, o kartu pozuojanti šeima atrodo kaip niekad laiminga. Socialiniuose tinkluose tiek žmona Anna, tiek Šarūnas dalijasi įspūdingais kadrais.

Portalas tv3.lt primena, kad Anna ir Šarūnas susituokė 2017-ųjų vasarą po 8 metų draugystės. Pora susipažino 2009-aisiais metais ir kartu augina du vaikus – dukrą Ailą ir sūnų Luką.

Šarūnas ir Anna savo santuoką įtvirtino Graikijoje, prie Vouliagmeni ežero, šalyje, kuri jiems yra ypač svarbi – čia iš Korfu salos kilusi Anna 2009-aisiais viename Atėnų bare, dar būdama studente, sutiko krepšininką, kuris žaidė „Panathinaikos“ klube.

Pora taip pat susižadėjo Graikijoje, itin populiarioje Santorini saloje 2015-ųjų rugpjūtį, todėl daugelio nenustebino ir jų sprendimas tuoktis Graikijoje.

Turbūt labiausiai švente džiaugėsi poros vaikai – 2012-aisiaisi gimęs sūnus Lukas ir 2010-aisiais gimusi poros pirmagimė dukra Aila.

Ne paslaptis, kad porai kartu teko pereiti ir šiltą, ir šaltą. Anna ir Šarūnas buvo išsiskyrę, draugavo per atstumą, tačiau suprato, kad vienas be kito tiesiog negali.

Archyvų nuotr.

Archyvų nuotr.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder