Šie Zodiako ženklai - blogiausi vairuotojai: su jais būkite atsargūs!

(2)

Remdamasi duomenimis ir informacija, "Insurify" sudarė blogiausių vairuotojų reitingą pagal zodiako ženklus. Įdomu, ar jūsų ženklas laikomas neatsargiausiu, ar saugiausiu? Skaitykite toliau ir sužinokite.

12 Liūtas

"Insurify" nustatė, kad Liūtas yra saugiausias zodiako ženklas kelyje. Jie ne tik dideli prabangių automobilių ir sunkvežimių gerbėjai, bet, palyginti su kitais ženklais, šis ugnies ženklas turi mažiausiai baudų už greičio viršijimą, avarijų ir sustabdytų vairuotojo pažymėjimų.

Kadangi Liūtai yra natūralūs lyderiai, turintys stiprų ego, nenuostabu, kad vairavimas yra dar vienas dalykas, kurį jie moka geriausiai.

Tiesą sakant, "Allure" pažymi, kad taro kortelėje Liūtui atstovauja "jėgos" korta. Jie niekam neleis, kad juos stabdytų - įskaitant, matyt, blogus vairuotojus.

"Bebaimiai optimistai, kurie atsisako susitaikyti su nesėkme, Liūtukai pastebės, kad jų gilūs drąsos šuliniai auga jiems bręstant", - sako Allure.

11 Žuvys

Nors šie vairuotojai laikomi beveik geriausiais, Žuvys vis tiek turi teistumą, o dažniausias jų nusižengimas - vairavimas išgėrus.

Šiam vandens ženklui taip pat būdinga greičio viršijimo baudų istorija, nes jie užima septintąją vietą pagal baudų skaičių.

Žuvys garsėja užuojauta ir gerumu, teigia "Cosmopolitan", o tai gali būti geri vairuotojo bruožai.

10 Vandenis

Šiame tyrime "Insurify" nustatė, kad Vandenis yra labai patikimas už vairo, o neatsargiai vairuojantis elgiasi nedaug. Vandeniai yra savarankiški, todėl išlikti budriems judriame kelyje jiems gali būti prioritetas.

"Nors jų prigimtinis intelektas, sąžiningumas ir (puikus) sąmojis dažnai jiems pelno platų eklektiškų draugų ratą, galiausiai Vandenis lieka vienas", - teigia Cosmopolitan. "Jie dėl nieko nesileis į kompromisus su savo idealais, morale ar laisvės ir nepriklausomybės poreikiu."

9 Mergelė

Nepaisant to, kokios jos yra orientuotos į detales ir organizuotos, kaip pastebi "InStyle", Mergelės nebūtinai yra tobulos visose srityse - bent jau ne vairuojančios.

Kaip ženklas, kuris dažniausiai vairuoja sunkvežimį, "Insurify" tyrimo duomenimis, šis žemės ženklas yra antras pagal baudų už greičio viršijimą skaičių iš visų kitų ženklų.

8 Dvyniai

Dažnai klaidingai laikomi dvilypiais, Dvyniai tiesiog linkę gyventi užimtą gyvenimą. Tokia įtempta darbotvarkė gali turėti įtakos jų vairavimui.

Dvyniai buvo ne tik ketvirtas ženklas, kurio vairuotojo pažymėjimai buvo sustabdyti, bet ir trečias ženklas, kuriam skirta daugiausia baudų už greičio viršijimą. Net ir tada, kai nevairuoja, Dvyniai linkę judėti labai sparčiai.

"Šie hiperaktyvūs oro ženklai pasižymi trumpa dėmesio trukme ir labiausiai patenkinti, kai gali sklandžiai pereiti nuo vienos idėjos prie kitos", - sako Allure.

7 Skorpionas

Skorpionai, kurie šiame tyrime susilygino su Dvyniais, yra aistringi, ištikimi ir protingi, rašo "Cosmopolitan".

Tačiau kalbant apie jų požiūrį kelyje, šis vandens ženklas priima prastus sprendimus.

Tiesą sakant, iš visų kitų Zodiako ženklų Skorpionai yra antri pagal vairavimo išgėrus skaičių.

6 Svarstyklės

Kaip pažymi Cosmopolitan, Svarstyklės siekia rasti "teisingiausią bet kokio klausimo sprendimą", nes nekenčia "netvarkos, chaoso, netvarkos ir konfliktų".

Todėl nenuostabu, kad "Insurify" vadina Svarstykles "vidutinio kelio" vairuotojais, pabrėždama, kad šis ženklas nepalieka nei itin gero, nei blogo įspūdžio draudimo kompanijai.

Kadangi oro ženklas nėra žinomas dėl daugelio neapgalvotų vairavimo veiksmų, palyginti su kitais Zodiako ženklais, sąraše jis užima vidutinę vietą.

5 Šaulys

Penktoje vietoje atsidūrę Šauliai gana dažnai pažeidžia kelių eismo taisykles. Insurify nustatė, kad jų baudų už greičio viršijimą ir sustabdytų vairuotojo pažymėjimų skaičius yra trečias didžiausias iš visų kitų ženklų.

Be rizikingo elgesio vairuojant, Šauliai yra laisvos sielos žmonės, kurie gyvena savo gyvenimą ir yra pozityviai nusiteikę.

"Ugnies ženklas yra tiesioginė, ugninga, aistringa jėga, su kuria reikia skaitytis, o tai idealiai tinka tiems, kurie svajoja apie nuotykių kupiną, galbūt net po pasaulį keliaujantį romaną", - teigia "InStyle".

4 Vėžys

Vėžiai garsėja jautrumu ir dideliu savęs saugojimu, o tai nėra blogai, tačiau, pasak "Insurify", atrodo, kad automobilyje jie nepasižymi tokia švelnia prigimtimi.

Vėžiai ne tik buvo išrinkti labiausiai linkusiais turėti atimtą vairuotojo pažymėjimą, bet ir užėmė ketvirtą vietą pagal daugiausiai baudų už greičio viršijimą ir daugiausia avarijų.

3 Jautis

Žinomi dėl savo susitelkimo ir ambicijų, Allure teigimu, Jaučiai yra jėga, su kuria reikia skaitytis. Tačiau nepaisant to, kaip sunkiai jie dirba, šis žemės ženklas buvo apkaltintas prastu elgesiu kelyje.

Draudimo bendrovės "Insurify" atliktame tyrime, susilyginęs su Vėžiu dėl trečios vietos, Jautis yra antrasis ženklas, kurio vairuotojo pažymėjimai sustabdomi dažniausiai.

Jautis taip pat yra ketvirtas ženklas pagal vairavimą išgėrus ir penktas ženklas pagal avarijų skaičių.

2 Ožiaragis

Panašiai kaip ir Jaučiai, Ožiaragiai, dar vienas žemės ženklas, nori "įveikti viską, kas stovi už jų ir jų ilgalaikių tikslų", kaip aiškina Allure.

Nors jie pasiekė didelės sėkmės, Ožiaragių vairavimo įgūdžiams dar gali prireikti šiek tiek padirbėti, teigia "Insurify".

Būdami antri blogiausi vairuotojai šiame sąraše, Ožiaragiai buvo išrinkti labiausiai tikėtinais vairuotojais, kurių vairavimo stažas yra padidėjęs dėl vairavimo išgėrus. Duomenys taip pat parodė, kad jie patiria antrą didžiausią autoįvykių skaičių.

1 Avinas

Avinai yra drąsūs, impulsyvūs ir pernelyg optimistiški. Nors jie yra pasiryžę būti geriausi, šis ugnies ženklas iš visų 12 Zodiako ženklų pripažintas blogiausiu vairuotoju.

Kartu su tuo, kad yra trečias daugiausiai avarijų patiriantis ženklas, Avinas laimėjo du Insurify neatsargaus vairavimo superlatyvus.

Labiausiai tikėtina, kad gaus baudą už greičio viršijimą, ir labiausiai tikėtina, kad į jų istoriją pateks avarija.

Nesvarbu, ar jie vairuoja, ar ne, Avinai gyvena greitojoje juostoje.

"Nesudėtingas ir tiesmukas jų požiūris, todėl juos dažnai erzina išsamios detalės ir nereikalingi niuansai", - sako Allure. "Jiems patinka, kai viskas vyksta greitai ir paprastai."

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder