Skulptūrų parko krepšinio aikštelėje – atsinaujinimo darbai

(4)

Skultūrų parke esanti ir gilias krepšinio tradicijas turinti krepšinio aikštelė vėl atgija – pakabinti nauji tinkleliai, o artimiausiu metu žadama perdažyti ir linijas.

„Tegul jaunimas žaidžia, sportuoja, aktyviai ir naudingai leidžia laisvalaikį. Visi puikiai žinome sporto naudą. Kviečiu jaunimą ateitį į šią aikštelę ir sportuoti. O aikštelės linijas perdažysime maždaug po 2-3 savaičių“, - pabrėžė šiais atnaujinimo darbais užsiėmęs klaipėdietis Rimantas Cibauskas.

Daugelis krepšiniu besidominčių klaipėdiečiu pamena, kai prieš 18 metų skambiai su šou programa, žvaigždėmis ir krepšinio turnyru Skulptūrų parke buvo atnaujinta pirmoji „Time Team“ krepšinio aikštelė, nuo kurios ir prasidėjo gatvės krepšinio aikštelių judėjimas, apėmęs visą Lietuvą.  Skaičiuojama, kad „Time Team“ krepšinio aikštelių per visą Lietuvą gali būti per 100.
 

Iki šiol Skulptūrų parke esančioje „Time Team“ aikštelėje bumbsi kamuoliai ir krepšinį žaidžia vaikai, jaunimas ir net veteranai. 

2003 metais šios aikštelelės atnaujinimo darbus ir iškilmingą atidarymo šventę organizavęs Klaipėdos verslininkas R. Cibauskas nusprendė vėl sugražinti šios aikštelės vizualinį vaizdą.

„Svarbiausia - ne kiek per tuos metus padarėme, o tai, kad savo pavyzdžiu pavyko išjudinti ir kitus. Kiekvieną atnaujintą aikštelę perdavėme į bendruomenių rankas ir jose verda gyvenimas“, - pasidžiaugė R. Cibauskas.

Ketvirtadienio pavakarę jis apsilankė šioje aikštelėje, su kolegomis ant lankų pakabino tinklus ir vienam vaikui padovanojo naujutėlį krepšinio kamuolį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder