Skiriasi Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings

(9)

Ketvirtadienį, liepos 15 d., muzikantas ir dainų kūrėjas Jurgis Didžiulis ir žinoma dainininkė Erica Jennings suka skirtingais keliais. Apie tai jie pranešė savo socialinio tinklo paskyrose.

„16 metų augome kartu. Mylėjome, mylėjomės, kūrėme muziką, paleidome į pasaulį nuostabius ir gražius vaikus, juokėmės, verkėme, dalinomės begale nepamirštamų akimirkų. Patyrėme daugybę iššūkių ir iškovojome daugybę pergalių. Kartu.

Vis dėlto, kad ir kaip vienas kitą mylėtume, kad ir kaip rūpintumėmės vienas kito gerove, kaip pora mes išaugome skirtingomis kryptimis.

Nepaisant to, mes visada išliksime vieninga šeima. Visada būsime šalia, kai vienam iš mūsų reikės palaikymo. O nuo šiol mūsų tikslas - tapti geriausiais kokiais tik įmanoma draugais ir tėvais", – rašė jis.

Po 19 metų santuokos skiriasi Viktoras ir Živilė Diawaros

Po 19 metų santuokos skirtingais keliais suka Viktoras ir Živilė Diawaros. Apie išsiskyrimą pora pranešė savo socialiniuose tinkluose.

„19 metų kartu. Ačiū už nuostabią kelionę visus šiuos metus! Šiandien aš – į Ispaniją, Vee – į Italiją Gyvenimas – anas dinamiškas #bestfriendsforever #singlelife #newbeginnings (angl. #geriausidraugaiamžinai #vienišasgyvenimas #naujospradžios)“, – rašė Živilė Diawara, socialiniuose tinkluose pasidalinusi asmenuke su Viktoru šalia lėktuvo. 

Ta pačia nuotrauka pasidalinęs Viktoras rašė: 

„Šiandien prieš 19 metų paprašiau šios nuostabios panelės telefono numerio. Per 19 metų – tiek daug nuveikta: Rio De Janeiro karnavalas, kelionė mašinomis į Afriką (Mali), „Euroviziją“ Graikijoje, „Loftas“, „Loftas Fest“ (bei daug kitų veiklų ir projektų) ir aišku – 2 patys nuostabiausi vaikai (Kipras ir Izabelė).

Šiandien Zee skrenda į Barceloną. Aš skrendu į Italiją“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder