Sprendimas dėl išmokų B. Markausko šeimai paaiškės kitą savaitę

Po neplanuotos tarptautinės žvejybos Klaipėdos rajono meras sugrąžintas į Lietuvą

(2)

Sekmadienį Kuršių mariose Rusijos pareigūnų sulaikyti žvejoję Lietuvos piliečiai, kurių vienas - Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas, perduoti Lietuvai.

Klaipėdos rajono meras savo socialinio tinkle paskyroje patvirtino, kad tikrai buvo sulaikytas. „Esu geras žvejys, bet, pasirodo, orientacininkas ne koks. Turbūt jau girdėjote apie šiandien įvykusį incidentą.

Noriu patvirtinti, kad ši informacija yra teisinga. Šiandien žvejodamas Kuršių mariose netyčia kirtau Rusijos valstybės sieną.

Buvau sulaikytas ir skirta piniginė bauda. Apgailestauju dėl šio incidento. Įvykis ne pats maloniausias, bet jau vykstu namo. Taip pat noriu padėkoti ir mūsų šalies konsuliniams pareigūnams už operatyvumą ir pagalbą”, - rašė B. Markauskas.

Užsienio reikalų ministerija agentūrai BNS patvirtino, kad Lietuvai perduoti visi trys sulaikyti asmenys - B. Markauskas ir du verslininkai. Jie buvo perduoti Panemunės pasienio poste.

Apie incidentą pranešusio portalo 15min.lt žiniomis, Rusijos pareigūnai dėl galimo sienos pažeidimo sekmadienį sulaikė Klaipėdos rajono merą, buvusį žemės ūkio ministrą B. Markauską ir du verslininkus – buvusį B. Markausko patarėją Dalių Žilinską ir Romualdą Šukį

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder