© Berlyno stiliaus vištienos kepenėlės su obuoliais ir svogūnais.
Šis produktas sužibės naujomis spalvomis! Berlyno stiliaus vištienos kepenėlės su obuoliais ir svogūnais
Kaip paruošti kepenėles Berlyno stiliumi
Ingredientai:
• Vištienos kepenėlės - 400 g;
• obuoliai - 2 vnt;
• svogūnas - 2 vnt;
• miltai - 2-3 šaukštai;
• aliejaus kepimui;
• rūkytos paprikos - 1 šaukštelis;
• druskos, pipirų.
Paruošimas
Pirmiausia obuolius reikia supjaustyti žiedais, išimti vidurį ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių aliejuje.
Tada šioje keptuvėje pakepinti žiedais supjaustytą svogūną.
Kepenėles nuvalykite nuo plėvelės, apvoliokite miltuose ir kepkite toje pačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Tada sudėkite obuolius, svogūnų žiedus, atsargiai sumaišykite ir kelias minutes pakepkite keptuvėje.
Kepenėlės paruoštos!
Parengta pagal užsienio spaudą
Rašyti komentarą