Kas yra sveikiausia mėsa pasaulyje: ši rūšis pranoksta net vištieną ir kalakutieną

(17)

Mitybos specialistai nustatė sveikiausią mėsos rūšį, kuriai nėra lygių.

Ją organizmas įsisavina 90 % ir ji yra pirmoji, kurią rekomenduojama įtraukti į kūdikių mitybą kaip mėsos papildą.

Jei nesate ištikimas vegetaras, būtinai turėtumėte valgyti mėsos, kurioje gausu sveikatai svarbių baltymų, cinko, geležies ir B grupės vitaminų.

Šiuo metu parduotuvėse yra platus mėsos produktų asortimentas - jautiena, veršiena, kiauliena, vištiena, kalakutiena ir t. t., todėl kiekvienas gali pasirinkti tai, kas jam patinka ir yra įperkama.

Tarp visų mėsos rūšių yra viena, kuri išsiskiria iš kitų.

Mitybos specialistai ją pripažino sveikiausia, nes joje nėra antibiotikų ir hormonų kaip kiaulienoje ir jautienoje, ji turi mažai riebalų ir beveik neturi cholesterolio.

Be to, šią mėsą organizmas geriausiai įsisavina, o mes kalbame apie triušieną.

Kodėl triušiena visais atžvilgiais pranašesnė už visų kitų rūšių mėsą? Pirma, ji yra skani! Antra, organizmas ją įsisavina 90 proc.

Trečia, dėl didelio baltymų kiekio joje yra labai mažas cholesterolio kiekis ir gausu lecitino, kuris padeda išvengti aterosklerozės.

Ketvirta, triušiena yra puikus antioksidantas. Tai tik keletas priežasčių, kodėl triušiena neturi konkurentų.

Nenuostabu, kad šis lengvas ir dietinis produktas, dažnai košės ar pašteto pavidalu, pirmiausia duodamas kūdikiams kaip papildomas maistas.

Triušiena rekomenduojama net alergiškiems vaikams.

Ji dažnai įtraukiama į įvairias dietas, nes yra mažai kaloringas produktas, taip pat rekomenduojama nėščioms ir žindančioms moterims.

Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.