Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bimbiris
Bimbiris,

Ačiū už patarimus. Tiems, kurie yra bent kartą kepę šašlą, šitie patarimai kaip šuniui penkta koja...

Savas
Savas,

Nu jomajo-ekspertai,dar maldaujantys.Pykstu ne ant,bet tie Ale zurnaliugos jau atsibodo.Maldaujantys ...Pimpaskiuka lai uosto,šviežia.Siukstu-kepti ant grilio negalima.Liks sausas ir šiurkštus...

pastebėjimas
pastebėjimas ,

Jokios keptos mėsos! Kepant mėsą susidaro vėžį sukeliančios medžiagos. Geriausia mėsą virti!!!

Keiskit info šaltinius
Keiskit info šaltinius,

Čia tik chocholai tokią mėsą šašlykams gali sugalvoti pirkti. Lietuviams - neaktualu.

Siaubas
Siaubas ,

Kokie proto ubagai rašo komentarus.

Iešmas
Iešmas,

"Žurnalistų" degradacija

Saulėns
Saulėns,

Kas tie su3.14sti abstraktūs ekspertai žurnaliūgos?

Blaivus
Blaivus ,

Kur galima pamatyti maldaujanti ekzperta??

Pakrante
Pakrante,

Geriausia mėsa yra ruskis sudegęs tanke !

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.