Gardžiuokimės su… televizijos laidų vedėja Ugne Sipare

(4)

Motinystei besiruošianti televizijos laidų vedėja ir nuomonės formuotoja Ugnė Siparė sako, kad planuodama savaitinį maisto prekių krepšelį bene didžiausią dėmesį skiria sveikatai palankiems ir kokybiškiems produktams. 

„Nuo vaikystės esu auklėta taip, kad nuo maisto, kurį duodame savo organizmui, priklauso ir mūsų sveikata bei gera savijauta.

Todėl planuojant savaitės pirkinių krepšelį visuomet stengiuosi, kad patiekalai, kuriuos valgome, būtų kuo įvairesni ir subalansuoti – skirtinga mėsa, žuvis, daug daržovių ir įvairių kruopų. Užkandžiams renkamės vaisius, o per dieną nepamirštame gerti vandenį“, – savo taisyklėmis dalijasi moteris.

Tiesa, maisto produktų kainos taip pat paveikė jos apsipirkimo įpročius, todėl Ugnė pripažįsta, kad vis dažniau atkreipia dėmesį į akcijas. „Jei galima sutaupyti, tai kodėl nepasinaudojus tokia galimybe?“ – sako U. Siparė.

Televizijos laidų vedėja, nuomonės formuotoja dalijasi savo patarimais, kaip kasdienybėje sutaupyti ir siūlo išbandyti mėgstamą ir nebrangų receptą – brusketas su pomidorų salsa ir fetos sūriu.

***

Brusketa su pomidorų salsa ir fetos sūriu

Itališka čiabatos duona, pomidorai, svogūnas, kalendra, česnakas, fetos sūris, šlakelis alyvuogių aliejaus.

Supjaustykite ir pakepinkite čiabatos duoną, jos kraštus įtrinkite česnaku, smulkiai supjaustykite pomidorus, svogūną, kalendrą ir fetos sūrį. Užšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus, viską gerai

išmaišykite ir uždėkite ant duonelės.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder