Hito „Wellerman“ atlikėjas Nathan Evans koncertuos Lietuvoje

Pasaulinę šlovę pelniusį hitą „Wellerman“ išleidęs Nathan Evans surengs koncertą Lietuvoje. 26-erių metų škotų dainininkas išgarsėjo akimirksniu po to, kai jo atlikta tradicinė jūreivių daina „Wellerman“ sulaukė didžiulės sėkmės visame pasaulyje. Singlu išleistas kūrinys tapo didžiausių 2021-ųjų metų pradžios hitu ir jau daugiau nei 10 savaičių karaliauja daugelio Europos šalių topuose. Gruodžio mėnesį gastroles Europoje pradėsiantis Nathan Evans vienintelį koncertą Lietuvoje surengs sausio 25 d. menų fabrike „Loftas“ Vilniuje.

Bilietus į Nathan Evans koncertą nuo balandžio 9 d. 10 val. ryto bus galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt

Diena anksčiau, balandžio 8 d., nuo 10 val. ryto su specialiu kodu išankstinius bilietus galės įsigyti registruoti „Live Nation Lietuva“ fanų klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ koncertų klubą galima čia: http://bit.ly/LNLklubas

„Neįmanoma papasakoti, kaip džiaugiuosi galėdamas pranešti jums apie savo koncertų datas! Apie tai svajojau nuo 6-erių metų ir ši svajonė tapo realybe - negaliu sulaukti susitikimo su jumis! Tai bus nuostabu! Susitiksime jau netrukus!“, - sako Nathan Evans.

Nathan Evans prisidėjo prie pasaulinio jūrininkų dainų fenomeno - jo dėka naujoji karta atrado tradicines žvejų dainas, kurias jūrininkai prieš daugelį metų dainuodavo dirbdami. Viskas prasidėjo po to, kai iš nedidelio Erdrio miestelio Šiaurės Lanarkširo Škotijoje kilęs jaunuolis nusprendė savo atliekamas dainas kelti į socialinį tinklą „Tik Tok“. Nathan Evans tai darydavo atlikęs rytines paštininko pareigas. Netrukus jis sulaukė ypač didelio populiarumo - Nathan Evans vaizdo įrašai su naujai suskambėjusiomis tradicinėmis jūrininkų dainomis per naktį surinkdavo milijonus peržiūrų.

Dabar, pasirašęs kontraką su didžiausia pasaulyje įrašų kompanija „Universal Music“, Nathan Evans visą savo laiką skiria muzikos karjerai, bei seka jį žavėjusių atlikėjų Dermot Kennedy, Lewis Capaldi ir Ed Sheeran pėdomis. Be to, jaunuolio kūryba atkreipė sero Andrew Lloyd Webber, grupės „Take That“ lyderio Gary Barlow ir „Queen“ gitaristo Brian May dėmesį, kurie socialiniuose tinkluose pasidalino savo atliktomis dainos „Wellerman“ versijomis.

„Jūrininkų dainos peržengė „Tik Tok“ ribas, apie jas buvo kalbama per „BBC Radio 4“ ir jos tapo labiausiai „Google“ paieškoje ieškomu objektu“, - rašo „The Independent“. Kito įtakingo britų laikšraščio „The Guardian“ teigimu, „jūrininkų dainos sukėlė pasaulinę maniją internete“, o „Los Angeles Times“ deklaravo, kad „jūrininkų dainos užkariavo internetą“.

Pirmąsias savo gastroles Nathan Evans pradės gruodžio 1-ąją Airijos sostinėje Dubline vyksiančiu koncertu. Vėliau scenos debiutantas koncertuos Anglijoje, Škotijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje, Šveicarijoje, Danijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Estijoje ir Lietuvoje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder