Inga Jankauskaitė pristato dainą „Aš myliu tave“ bei romantišką vaizdo klipą

Prasidėjusios vasaros proga, talentingoji kūrėja ir atlikėja Inga Jankauskaitė savo gerbėjams dovanoja romantišką kūrinį bei jam sukurtą vaizdo klipą „Aš myliu tave“.  Naujausioje dainoje, dainininkė sudėjo daugybę jausmų, o vaizdo klipas, pasak kūrėjos, atspindi būseną, apie kurią ir yra šis kūrinys.

Daina apie būsenąlabiausiai laukiamą, sunkiausiai sulaikomą, bet įkvepiančią, kaip jokia kita. Kai esi lengvas, skrendantis, įsimylėjęs. Tuomet ilgiesi stipriau, miegi jautriau, jauti, kad esi gyvas ir beveik tobulas. Va apie tai daina. Labai graži daina“, – apie kūrinį pasakoja atlikėja.

Kūrinyje sudėtus jausmus puikiai atspindi ir vaizdo klipas – lengvas, vasariškas ir, be abejonių, labai romantiškas. Pasak žinomos moters, jį pavyko sukurti būtent tokį, kokio ir norėjosi.

„Klipo norėjau tokione siužeto, o būseną atspindinčio. Bet kaip visuomet, kuo idėja atrodo paprastesnė, tuo daugiau kyla visokių niuansų ją įgyvendinant, tačiau pavyko. Vaizdas malonus, lengvas ir gražiai papildantis dainą. Šiaip ar taip vasara, kuri po tokio nelengvo ir tamsaus sezono yra tokia išlaukta, jog kaip niekada džiaugiuosi šviesa ir šiluma“, – atvirauja Inga.

Žinoma moteris atskleidė ir artimos ateities planus – be šią vasarą įvyksiančių koncertų bus pristatyta ir autorinės poezijos knyga „Ir tai praeis“.

Visa tai dovanoja ir įkvėpimą naujoms dainoms, kurių keletas jau įrašytos ir, manau, jog pagrosim jas vasaros koncertuose, kuriuose galėsit įsigyti ir mano karantininį kūdikįpoezijos knygą Ir tai praeis“. Šią knygą bus galima įsigyti specialiai sukurtoje elektroninėje parduotubėje“, – teigia kūrėja.

Kviečiame įvertinti naujausią Ingos kūrinį „Aš myliu tave“:

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder