Intriguojantis duetas: Saulius Prūsaitis ir Rondo pristato bendrą dainą

(1)

Pagaliau pristatoma, ko gero, labiausiai intriguojanti muzikinė naujiena: duetas Saulius Prūsaitis ir RONDO su poetiško pavadinimo daina „Tavo lūpom vaikščiojo rasa“. Dainą lydi impozantiškas ir stilingas vaizdo klipas.

Apie būsimą bendrą kūrinį S. Prūsaitis socialiniuose tinkluose užsiminė prieš daugiau nei mėnesį. Tuomet jis publikavo nuotaikingą nuotrauką iš įrašų studijos, kurioje drauge su grupės RONDO vokalistu Aleksandru Ivanausku-Fara įrašinėjo būsimojo hito vokalines partijas.

„Netikėtas buvo Sauliaus pasiūlymas, bet malonus. Paleido dainos darbinę versiją ir iškart mane užkabino jos nuotaika, ritmika. Aš įpratęs tokioje stilistikoje dainuoti, tai labai patogiai jaučiausi.

Nerealiai patiko dirbti su Saulium. Jis man net kažkiek priminė jaunesnį mane patį. Manau, kad gera daina pavyko: linksma, vasariška, tikrai smagi“ – sakė A. Ivanauskas-Fara.

„O man buvo didelė garbė. RONDO - tikra lietuviškos estrados ikona. Kas gali jų hitus suskaičiuoti? Ir jie tikrai nėra tie, kurie duetais lengvai barstosi. Tai, kad Aleksandras sutiko, skamba kaip įvertinimas man ir mano kūrybai“, – sako Saulius Prūsaitis

Filmuodami naujos dainos „Tavo lūpom vaikščiojo rasa“ vaizdo klipą (režisierius Eimantas Belickas), jo dalyviai nemažai privargo, tačiau nuotaika filmavimo aikštelėje tvyrojo smagi ir net kiek pakili.

„Turbūt kokius 42 sykius per filmavimą teko dainą pakartoti. Žodžius tikrai visam gyvenimui įsiminiau“, – juokėsi A. Ivanauskas-Fara.

„O mane sužavėjo Aleksandro laikysena, kantrybė ir dėmesys aplinkiniams – nedažnai šiais laikais tokį profesionalumo ir asmenybės derinį sutiksi. Mes, jaunesnės kartos muzikantai, dažnai būnam nekantrūs, amžinai skubantys, lekiantys kažkur.

O Aleksandras spinduliuoja  ramybę, santūrumą. Gera buvo drauge padirbėti“, – komplimentų negailėjo S. Prūsaitis.

Tiek jis, tiek RONDO vokalistas sutartinai kartojo, kad daina „Tavo lūpom vaikščiojo rasa“  duetu  tikrai  nuskambės ir scenoje.  „Kai tik pasitaikys pirma bendro pasirodymo proga, o ji tikrai bus. Ir gal net šiemet, – intrigavo muzikantai.

Saulius Prūsaitis ir Rondo - Tavo lūpom vaikščiojo rasa

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder