Linas Švirinas

Išskirtinės Muzikinio Kalėdos dovanos

(1)

Klaipėda - unikalus miestas, unikalūs ir čia gyvenantys žmonės, netgi Kalėdų Seneliai. Ko gero, mažai kas galėtų pasigirti, kad jų mieste gyvena ne bet koks, o Muzikinis Kalėda.

Tokį išskirtinį vardą puikiam muzikos pedagogui ir muzikantui Linui Švirinui pasiūlė jo fotoportretus kūrusi fotomenininkė Viktorija Vaišvilaitė-Skirutienė. Atvyksta Muzikinis Kalėda ne tradicinėmis elnių pakinkytomis, o vandens rogėmis... Ir dovanos jo išskirtinės, atnešančios visiems emocinį džiaugsmą, kurio pastaruoju metu daugeliui taip stinga - Afrikos būgnų ratas, kviečiantis drauge smagiai pamuzikuoti afrikietiškais būgneliais.

„Jau antri metai artėjant Kalėdoms pradedu auginti barzdą. Tiesa, įvertinęs praėjusių metų patirtį šiemet tai pradėjau daryti kur kas anksčiau, dar rugsėjį. Norėjosi būti solidesniam. Ypač kai dabar fotomenininkė Viktorija mane taip gražiai pakrikštijo - Muzikinis Kalėda“, - pasakoja išskirtinis uostamiesčio Kalėdų Senelis.

Linas Švirinas juokauja, kad kiekvieno vyro amžių galima klasifikuoti pagal tris tarpsnius: kai jis dar tiki Kalėdų Seneliu, kai nebetiki, o po to jau ateina tas amžius, kai jis pats tampa Kalėdų Seneliu.

„Kai pernai prieš Kalėdas pradėjau auginti barzdą, supratau, kad jau ir aš pasiekiau trečiąjį amžiaus tarpsnį“, - juokėsi nuotaikingasis Muzikinis Kalėda.

„Turiu pripažinti, kad Linas yra tobulas Kalėdų Senelis. Su pasididžiavimu stebiu, kiek jis atneša žmonėms džiaugsmo. Jau vien dėl to esu pasiryžusi iškęsti tą laikotarpį, kai jis pradeda auginti barzdą“, - atvirauja Lino žmona Irena.

„Taip, mano žmona nenori senio, nori pagyvenusio jaunuolio. Bet ko nepadarysi dėl nuostabių emocijų, kurias kiekvieną kartą sukuriame sykiu su laukiančiais ir tikinčiais Kalėdų Seneliu“, - šypsosi į ūsą Linas.

Nežinia, į ką L. Švirinas transformuosis, kai Kalėdos praeis. Juk linksmybės su šiomis šventėmis nesibaigia.

Jei ir jūs norite padovanoti savo artimiesiems ar kolektyvui glėbį emocijų, kreipkitės telefonu: +370 600 00370.

Jūsų laukia afrikietiškų būgnų ratas ir išskirtinė nuotaika!

FOTO AUTORIUS Viktorijos VAIŠVILAITĖS-SKIRUTIENĖS fotoportretas

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder