PATIKO. „Eurovizijos“ atidarymo iškilmėse pasirodžiusi Lietuvos atstovė Monika Linkytė sulaukė daug komplimentų dėl pasirinkto įvaizdžio. Asmeninio albumo nuotr.

Monikai Linkytei „Eurovizijoje“ prognozuojama vieta finale

(2)

Jungtinėje Karalystėje, Liverpulyje, prasidėjo 67 kartą organizuojamas tarptautinis televizijos dainų konkursas „Eurovizija“. Šiandien bus transliuojamas pirmasis jo pusfinalis, o Lietuvai atstovaujanti Monika Linkytė su daina „Stay“ 15-u numeriu pasirodys antrajame pusfinalyje ketvirtadienį. Tikimasi, kad ji pateks ir į konkurso finalą, kuris vyks šeštadienį, gegužės 13 d.

2022 metų „Eurovizijos“ konkurso nugalėtoja Ukraina tebekovoja su Rusijos karine agresija. Todėl šiais metais „Euroviziją“ ėmėsi organizuoti pernai antrojoje vietoje likusi Jungtinė Karalystė.

Grupės „The Beatles“ ir kitų garsių muzikos atlikėjų gimtajame mieste Liverpulyje sekmadienį įvyko iškilminga „Eurovizijos“ atidarymo šventė.

Monika Linkytė oficialioje konkurso atidarymo ceremonijoje sulaukė ypač daug komplimentų dėl vakarui pasirinkto įvaizdžio. Atlikėja šiai progai pasipuošė akį traukiančia ryškia suknele, kurią sukūrė dizainerė Aistė Jankienė.

PATIKO. „Eurovizijos“ atidarymo iškilmėse pasirodžiusi Lietuvos atstovė Monika Linkytė sulaukė daug komplimentų dėl pasirinkto įvaizdžio. Asmeninio albumo nuotr.

Daugiausiai diskusijų ir aistrų kilo ir dėl atlikėjos sceninio kostiumo, su kuriuo ji atliks konkursinę dainą, mat pasiūta suknelė neatitiko lūkesčių. Pati atlikėja instagrame savo suknelę juokais palygino su medūza bei parašė, jog metas ją paleisti į jūrą.

Įvaizdį nuspręsta pakeisti. Naują suknelę Monikai siuvo Londone gyvenantis dizaineris Omaras Bayoumi. Naujoji suknelė taip pat yra gintaro spalvos, išlieka ir gintarinės detalės, tačiau vietoje subtilaus galvos aksesuaro, pasirinktas masyvus gintarinis papuošalas.

Pajūryje užaugusiai Monikai gintaras kelia daug sentimentų.

O eurovizinė M. Linkytės daina klausytojus labiausiai užkabina ir užveda iš lietuviškų sutartinių pasiskolintu priedainiu „čiūto tūto“.

Iš viso „Eurovizijos“ konkurse šiais metais varžysis 37 tautų atstovai.

Lažybų bendrovės skelbia, kad pagrindinė favoritė laimėti šiemetinį konkursą yra Švedijos atstovė Loreen (Lorin) su meilės daina „Tattoo“. Ši atlikėja buvo „Eurovizijos“ nugalėtoja 2012 metais.

Taip pat daug išankstinių simpatijų surinko ekstravagantiškasis suomių atlikėjas Kaarija (Kerijos) su energinga daina „Cha Cha Cha“.

Ukraina savo viltis šių metų konkurse sieja su elektroninės muzikos grupe „Tvorchi“, atliksiančia dainą „Heart of Steel“.

O pačios Jungtinės Karalystės atstovė Mae Muller su daina „I Wrote a Song“ užbaigs šeštadienio finalą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder