Renginių organizavimas Lietuvoje

Bet kokios šventės suorganizavimas reikalauja itin daug kruopštaus darbo, laiko ir pastangų. Dažnai užgriuvę organizaciniai rūpesčiai nustelbia patį šventės laukimą ir mėgavimąsi ja. Todėl įmonė OWEXX viskuo pasirūpins už jus. Kompanija teikia renginių organizavimo ir techninio aptarnavimo paslaugas, organizuoja didelius, vidutinius ir mažus renginius: koncertus, miesto šventes, teminius vakarėlius, įmonių gimtadienius, vestuves, jubiliejus, taip pat siūlo scenų nuomos paslaugas ir kt. Įmonės renginių organizavimo komanda į kiekvieną projektą žiūri rimtai ir atsakingai, todėl jums nebereikės jaudintis dėl kiekvienos būsimos šventės smulkmenos.

Renginio organizavimas – kūrybingumo bei daug pastangų reikalaujantis procesas. Tai idėjų generavimas ir nuoseklus planavimas. Kiekvienas renginys yra pilnavertis tada, kai atlieka dvi pagrindines funkcijas: pirmiausia sudomina, o vėliau – nustebina.

Kompanija OWEXX užsiima verslo ir viešųjų renginių organizavimu, taip pat padės jums sukurti įsimintinas asmenines ir vaikų šventes, bernvakarius, mergvakarius, bei vieną iš svarbiausių švenčių gyvenime – vestuves.

Scena renginiui – viena svarbiausia šventės dalis

Scena yra svarbiausia renginio, kuriame vyksta įvairūs pasirodymai, dalis. Tai pakyla, pagaminta iš aliuminio, kitų metalų konstrukcijų arba impregnuotos medienos. Ant scenų vykstantys renginiai ir koncertai yra gerai matomi auditorijai, nes pasirodymai vyksta aukščiau žemės lygio – tokiu būdu galinės žiūrovų eilės turi galimybę matyti, kas vyksta ant scenos. Taip pat scenos konstrukcijos leidžia tinkamai sumontuoti apšvietimo bei garso įrangą, nuo kurių didele dalimi priklauso ir renginio kokybė.

Vidaus patalpose esančios scenos yra šiek tiek pakilusios virš žiūrovų, sėdimos vietos sustatytos lankeliu aplink sceną, o galinės eilės paprastai būna šiek tiek pakeltos, kad būtų matomos visų žiūrovų. Lauko scenos naudojamos įvairioms šventėms: nuo didelių festivalių, koncertų iki miesto, verslo, asmeninių švenčių. Lauko scena dažniausiai konstruojama iš aliuminio konstrukcijų, kurios leidžia laisvai modifikuoti sceną ir ją transportuoti į numatomą renginio vietą.

Kompanija teikia įvairiems renginiams scenų nuomos ir montavimo paslaugas, gali pasiūlyti vienšlaites ir dvišlaites scenas, kurios tiks tiek atvirose erdvėse, tiek patalpose. Įmonės darbuotojai paruošia scenas koncertams, festivaliams, miesto šventėms ir kitiems renginiams, sumontuoja tinkamą apšvietimo ir garso įrangą, neslystančios dangos laiptus, atitvarus, operatorines ir kitas svarbias sėkmingo renginio įrangos dalis.

Įmonės scenos atitinka tarptautinius standartus, yra patikimos ir saugios. Specialių audinių pagalba, renginio vedėjams ir atlikėjams užtikrinamos palankios darbo sąlygos – apsauga nuo vėjo, lietaus bei saulės spindulių. Sklandžiam atlikėjų pasirodymui užtikrinti naudojamos iš profilinio rėmo surinktos grindys, kurios yra atsparios drėgmei, neslystančios, sujungtos kokybiškomis detalėmis, todėl yra lygios, stabilios ir patvarios.

Mobiliosios ir aliuminio konstrukcijų scenos nuomojamos įvairaus masto ir pobūdžio renginiams, koncertams bei šventėms. Profesionali komanda sumontuoja ir pasirūpina visa scenai reikalinga įranga, apšvietimo ir garso technika, operatorinėmis, apsauginėmis tvorelėmis, elektros generatoriais ir kt.

Pasirūpins visapusišku techniniu aptarnavimu renginiams

OWEXX renginių organizavimo komanda pasirūpins ne tik renginių organizavimu, bet ir visapusišku techniniu aptarnavimu.  Planuojantiems surengti šventę, kompanijoje dirbantys specialistai sukurs jos scenarijų, o į renginio programą įtrauks kompetetingus vedėjus, jūsų norimus atlikėjus ir muzikantus. Taip pat pasirūpins garso, apšvietimo įranga ir kitais reikalingais darbais.

Tinkamas apšvietimo įrangos parengimas – svarbi koncertinio apipavidalinimo dalis. Atsižvelgdami į renginio tematiką, scenos dydį, vietą ir kitus aspektus, parinksime labiausiai tinkamą renginio apšvietimo variantą. Tinkamas apšvietimo įrangos parinkimas padės kurti atmosferą, apipavidalinti renginį, perteikti žiūrovui scenoje vykstantį veiksmą ir paveikti emocijas.

Pagrindinis apšvietimo įrangos tikslas – apšviesti sceną, patalpas ar kitus objektus. Tam, kad jose būtų matomos skirtingos spalvos, medžiagų tekstūros ir tam tikras kiekis skirtingų detalių, reikalingas pakankamas šviesos kiekis.

Šviesa turi būti tokios krypties, kad būtų suvokiamos ir suprantamos apšviečiamo objekto formos, o objektai, kuriems turi būti skirtas didesnis žiūrovo dėmesys, būtų apšviesti daugiau nei fonas ar kiti matomi objektai. Pagrindinis apšvietimo įrangos tikslas yra ne tik apšviesti renginį, bet ir kurti nuotaiką, kelti teigiamas emocijas.

OWEXX jums siūlo pasinaudoti profesionalios apšvietimo įrangos koncertams, viešiesiems renginiams ir asmeninėms šventėms nuomos paslaugomis. Įmonė siūlo LED PAR prožektorius, PAR prožektorius, judančias galvas, LED judančias galvas, sekimo prožektorius, lazerius, dūmų mašinas ir kitą įvairią renginių apšvietimo įrangą.

Pagal jūsų pageidavimus – profesionalūs atlikėjai ir renginių vedėjai

Įdomūs ir įtraukiantys renginiai neapsieina be muzikinių pasirodymų. Tai iš karto pagyvina bet kokio renginio atmosferą, sukelia malonias emocijas auditoriai ir palieka gerą įspūdį.

Kompanija OWEXX gali pasirūpinti, kad jūsų asmeninės šventės ar didesni renginiai, koncertai pradžiugintų žiūrovus profesionaliais muzikiniais pasirodymais, o juos vestų kompetentingi ir charizmatiški renginių vedėjai.

Kompanija OWEXX bendradarbiauja su profesionaliais renginių vedėjais, aktoriais ir kitais pramogų pasaulio žmonėmis, kurie gali vesti Jūsų renginį. Atsižvelgę į šventės, pristatymo ar koncerto specifiką, temą bei Jūsų pageidavimus, pasiūlys tinkamiausius renginių vedėjus, kurie kokybiškai praves bet kokio pobūdžio renginį.

Vedėjais gali būti aktoriai, įvairūs atlikėjai ir kitos pramogų pasaulio garsenybės. Didelis skirtingų muzikos žanrų pasirinkimas leis geriausiai išreikšti renginio skleidžiamas idėjas, o žiūrovus pradžiuginti profesionaliais muzikantų pasirodymais.

Šventei paįvairinti – dirbtinio ledo čiuožykla

Tam, kad nustebintumėte renginio svečius, pakviesdami juos pažaisti ledo ritulį, pažiūrėti profesionalių čiuožėjų šou, arba tiesiog pačiuožinėti laisvu stiliumi tarsi tikroje ledo arenoje, įmonė teikia mobilios dirbtinio ledo čiuožyklos nuomos ir surinkimo paslaugą.

Sintetinis ledas – tai naujovė ir išskirtinė pramoga jūsų renginiui. Mobili čiuožykla surenkama naudojant specialias plastiko plokštes, kurios dėl savo specialios technologijos gali būti naudojamos kaip įprasto ledo čiuožykla. Tokia čiuožykla gali tapti puikia pramoga rengiant ledo ritulio varžybas, organizuojant įvairias estafetes ar tiesiog čiuožinėjant laisvu stiliumi.

Atsižvelgdami į konkrečius pageidavimus ir poreikius, iš jungiamųjų konstrukcijų kompanijos darbuotojai sumontuos nuo 20 iki 120 kvadratinių metrų dydžio čiuožyklą. Vienas didžiausių mobilios čiuožyklos privalumų – ji gali būti įrengiama tiek lauke, tiek viduje, o pats jos dydis pritaikytas prie jai skirtos vietos. Mobili ledo čiuožykla padės pagyvinti vestuves, mergvakarį, bernvakarį, gimtadienį, įmonės vakarėlį ar kitus renginius ir taps išskirtinės šventės dalimi.

Įamžinkite savo šventę originaliu būdu

Nieko nuostabaus, kai pasibaigus šventei norisi į ją dar kartą sugrįžti bent mintimis. Jums ir šventės dalyviams tai padaryti padės fotobūdelė ir fotoveidrodis.

Fotoveidrodis (angl. Mirror me booth) – tai  naujausiomis technologijomis paremtas nuotraukų gavimo būdas. Fotoveidrodis yra interaktyvus, jis reaguoja į garsą bei judesį. Vaizdą atspindintis, lietimui jautrus ekranas bei jame pasirodančios animacijos ne tik padeda sukurti geriausią kadrą, bet ir užtikrinti gerą nuotaiką. 

Fotoveidrodis puikiai tinka vestuvėms, gimtadieniui, mergvakariui, bernvakariui, įmonės gimtadieniui bei daugeliui kitų švenčių. Fotoveidrodžiu nufotografuotos nuotraukos ne tik sukels teigiamas emocijas, bet ir padės užfiksuoti Jūsų šventines akimirkas! 

Fotobūdelė (angl. Photobox) – tai šiuolaikiška, renginį paįvairinanti pramoga, tinkanti bet kuriai šventei – gimtadieniui, vestuvėms, įmonės vakarėliui, mergvakariui, bernvakariui ir kt. Tai puikus sprendimas tiems, kurie nori sukurti linksmą fotosesiją ir sukurti nepamirštamą renginį.

Kartu su fotobūdele į komplektą įeina žalias ekranas, įrengiamas priešais objektyvą. Fotografuojantis, žalias fonas yra automatiškai pašalinamas, o vietoj jo atsiranda Jūsų pageidaujamas vaizdas. Tai gali būti paplūdimys, linksmas personažas, neįprastas tortas, vestuvių atributai, automobiliai ir kt.

Įmonė OWEXX pasirūpins, kad jūsų šventė ne tik būtų įamžinta neįprastomis fotopriemonėmis, bet ir ilgam išliktų atmintyje.

Atrakcionai ir loginiai žaidimai vaikams ir suaugusiems

Kokia šventė, jeigu joje nėra užimtumo vaikams? O jeigu prie vaikiškų užsiėmimų dar prisijungia ir suaugusieji – mažiesiems renginio dalyviams nepamirštamos akimirkos garantuotos.

Kompanija nuomoja įvairaus dydžio pripučiamus atrakcionus (pripučiamus batutus) viešiesiems renginiams ir asmeninėms šventėms. Pripučiami atrakcionai, skirti ir vaikams, ir suaugusiems, pagyvina miesto renginius, vestuves, jubiliejus, vaikų gimtadienius ir kitas šventes. Visi pripučiami atrakcionai yra sumontuojami ir prižiūrimi jų naudojimo metu.

Svarbiausias ir pagrindinis reikalavimas, keliamas pripučiamiems atrakcionams – jų saugumas naudojimo metu. Tam, kad atrakcionai būtų naudojami tinkamai ir būtų sumažinta traumų atsiradimo tikimybė, juos prižiūri kompetentingi darbuotojai. Nuomojami batutai atitinka griežčiausius saugumo ir kokybės reikalavimus.

Atrakcionų saugumui užtikrinti labai svarbus tinkamas jų eksploatavimas ir priežiūra naudojimo metu. Tai ne tik sumažina nelaimių atsiradimo riziką, bet ir padeda vaikams bei suaugusiems džiaugtis sklandžiu, tik teigiamus įspūdžius teikiančiu renginiu.

Įmonė taip pat teikia loginių žaidimų nuomos paslaugas, kurie ne tik paįvairins šventės atmosferą, bet ir sukurs bendrystės pojūtį.

Kompanija OWEXX siekia suorganizuoti tokį renginį, kuris ilgam išliktų dalyvių atmintyje ir teiktų tik teigiamas emocijas. Įmonės kolektyvas yra pasirengęs sugeneruoti renginio idėją, pasirūpinti jo programa, technine įranga, vedėjais, atlikėjais ir kitais darbais. Profesionali darbuotojų komanda visada atsižvelgia į užsakovo pageidavimus, o taip pat pateikia ir savo pasiūlymus.

Daugiau informacijos rasite:

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder