Teatralizuotame koncerte aktoriai Lina Rastokaitė ir Jokūbas Bareikis šmaikščiai nagrinės vyrų bei moterų skirtumus

Puikiai pažįstami aktoriai Lina Rastokaitė ir Jokūbas Bareikis pristato naują projektą „Vyrai iš Marso, moterys iš Veneros“, su šypsena apžvelgiantį vyrų ir moterų skirtumus, tarpusavio santykius ir įvairias, dažnai net komiškas situacijas. 

Žiūrovų mylimas duetas šmaikščius šventinius ir teatralizuotus koncertus gruodžio mėnesį pristatys net dvylikoje didžiausių Lietuvos miestų.

„Vyrai iš Marso, moterys iš Veneros“ – tai gyvo garso koncertas, sujungiantis muzikos ir komedijos elementus. 

Pasirodymas atskleis skirtingas planetas – Marsą ir Venerą – atstovaujančių vyrų ir moterų dialogus, monologus bei diskusijas, taip pat netrūks ir bendravimo su žiūrovais – laukia įtraukiančios situacijos, konkursai, net interaktyvios improvizacijos. 

Koncerte, kuriam ruošiama speciali scenografija ir šviesų dizainas, netrūks juoko, sentimentų ir, žinoma,  gražiausių muzikos kūrinių. 

Prie scenarijaus kūrimo prisidedantys L. Rastokaitė ir J. Bareikis tikina, jog projekte atsispindės ir jų pačių išgyventos istorijos, santykiai ir situacijos.  

„Visos istorijos scenarijuje vienaip ar kitaip yra atėjusios iš mūsų asmeninių, draugų, pažįstamų ar giminaičių patyrimų. Jos gimsta iš skirtingo vyrų ir moterų požiūrio į tam tikrus dalykus, o tie nesusipratimai dažnai būna tiesiog komiški, – pasakoja J. Bareikis. 

– Teatralizuotame koncerte bus daug muzikos, dialogų, draugiškų diskusijų, aktorinių etiudų. 

Manau, kad aš ginsiu, atstovausiu vyriškąją pusę, vyriškąją logiką, o Lina – moteriškąją.“

L. Rastokaitė teigia, jog šis projektas atspindi vyriškumo ir moteriškumo prigimtį. 

„Aš tikiu, kad vyruose ir moteryse atsispinti prigimtiniai pačios gamtos užkoduoti dalykai. 

Manau, kad pati evoliucija yra taip sudėliojusi, jog vyrai ir moterys savo prigimtimi yra skirtingi, ir tuos skirtumus koncerto metu mes pabandysime apžvelgti, juos atpažinti, kartu su žiūrovais iš jų linksmai pasijuokti ir pasimėgauti“, – į koncertus kviečia aktorė. 

Ji priduria, jog čia puikiai tiktų ir šmaikšti, tačiau teisinga frazė: „Kas yra sėkminga santuoka? Tai nėra, kai du tobuli žmonės susitinka ir mėgaujasi gyvenimu kartu. 

Sėkminga santuoka yra tada, kai du visiškai skirtingi žmonės susitinka ir mėgaujasi vienas kito skirtumais.“ 

Būtent apie šiuos skirtumus ir panašus, apie prisitaikymą, toleranciją vienas kitam su humoru ir gyva muzika aktoriai pasakos koncerte „Vyrai iš Marso, moterys iš Veneros“. 

Nuo gruodžio 6  iki sausio 3 dienos didžiausiuose šalies miestuose. 

Bilietus platina bilietai.lt

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder