„Vasaros divertismentas“

Ar gali būti geresnė proga apsilankyti koncerte, nei šiltą ir jaukų vasaros vakarą pajūryje? Vis labiau džiuginant saulėtiems orams, Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“ kartu su visiems puikiai pažįstamais veidais – solistais Ona Kolobovaite bei Liudu Mikalausku – birželio 25 d. (penktadienį), 19 val. Palangos koncertų salėje, klausytojus pradžiugins melodinga ir šiluma dvelkiančia lietuviškų dainų programa „Vasaros divertismentas“. 

Muzikos mylėtojams pažįstami ir šalį garsinantys atlikėjai drauge muzikuoja jau ne vienerius metus, o savo ištikimiausius klausytojus kaskart džiugina profesionalumu, charizma, meistriškumu bei programų įvairove.

Specialiai parengtoje muzikos pynėje skambės tiek visiems puikiai žinomas lietuviškų dainų aukso fondas, tiek ir mažiau girdėti kūriniai, kuriuos su meile parinko auksiniai Lietuvos balsai – Ona Kolobovaitė ir Liudas Mikalauskas – bei charizmatiškasis maestro Vytautas Lukočius, diriguosiantis „Trimito“ orkestrui.  

Ona Kolobovaitė – žavi ir talentinga operos solistė, 2010 m. baigusi studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje prof. Sigutės Stonytės klasėje. Dar 2009 m. O. Kolobovaitė nugalėjo televizijos konkurse „Triumfo arka“, vėliau sukūrė vaidmenis Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Jos kolega scenoje Liudas Mikalauskas – vienas žymiausių lietuvių jaunosios kartos bosų, savo išskirtiniu balso tembru ir artistiškumu pelnęs didžiulę publikos meilę. L. Mikalauskas 2011 m. baigė studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kauno fakultete bei Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijoje, yra tapęs 12-os tarptautinių dainininkų konkursų „Grand Prix“ ir I-ųjų vietų laureatu.

2006 m. buvo apdovanotas LR Kultūros ministerijos premija „Už geriausią profesionaliojo meno debiutą“. 2007 m. stažavosi Didžiojoje Britanijoje, Karališkajame Velso muzikos ir dramos koledže. Nuo 2016 m. L. Mikalauskas yra Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistas, įvairiuose spektakliuose paruošęs 15 skirtingų vaidmenų, taip pat kuria vaidmenis Kauno muzikiniame teatre bei yra kviestinis kitų Lietuvos muzikinių teatrų solistas.

Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“ savo universalumu ir aukštais atlikimo standartais sukurs kerinčią ir įsimintiną atmosferą, nukelsiančią klausytojus į svajingai subtilų lietuviškos vokalinės muzikos peizažą. Šią koncertinę programą parengė muzikos mylėtojams puikiai pažįstamas dirigentas, ne vieno muzikinio projekto partneris Vytautas Lukočius. Nepraleiskite progos pasisemti daug gerų emocijų, nes vakaras bus įsimintinas ir paliks neišdildomų muzikinių įspūdžių.

Bilietus platina: www.bilietai.lt. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder