Venecijos kino festivalį atidarys legendinio filmo „Vabalų sultys“ tęsinys

Šių metų Venecijos kino festivalyje įvyks 1988 metais į kino ekranus su trenksmu įsiveržusio Timo Burtono (Timo Bertono) garsiojo filmo „Vabalų sultys“ (Beetlejuice) tęsinio premjera, antradienį pranešė renginio organizatoriai.

„Vabalų sultys 2“ (Beetlejuice Beetlejuice) atidarys seniausią pasaulyje kino festivalį, kasmet rengiamą Venecijos Lido saloje. Šiemet jis vyks nuo rugpjūčio 28 iki rugsėjo 7 dienos.

Naujasis filmas bus rodomas praėjus 36 metams po originalo, padėjusio įtvirtinti 72 metų T. Burtono, kaip unikalių ir keistų fantastinių filmų, pasižyminčių vizualiniais efektais ir gotišku siaubu, meistro, reputaciją, išleidimo.

„Vabalų sultys 2“ yra ilgai lauktas vieno ikoniškiausių Timo Burtono kino personažų sugrįžimas“, – sakė festivalio direktorius Alberto Barbera (Albertas Barbera).

Jis pavadino T. Burtoną vienu žaviausių savo laikmečio kūrėju, o legendinio filmo tęsinį – stebinančiu kūrybiškumo ir haliucinacinio ritmo mišiniu.

Savo pirminius vaidmenis vėl atliks aktorius Michaelas Keatonas (Maiklas Kitonas), taip pat Catherine O'Hara (Ketrin Ohara) ir Winona Ryder (Vainona Raider).

Filme taip pat vaidina Justinas Theroux (Džastinas Teru), Monica Bellucci (Monika Beluči) ir Willemas Dafoe (Vilemas Dafo).

Tris dešimtmečius trunkanti T. Burtono karjera apima tokius filmus kaip „Edvardas Žirkliarankis“ (Edward Scissorhands), „Košmaras prieš Kalėdas“ (The Nightmare Before Christmas) ir „Alisa stebuklų šalyje“ (Alice in Wonderland).

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder