Ingredientai:
-pilnagrūdžiai miltai – 160 g
-kopūstas – 500 g
-kiaušiniai – 4 vnt
-grietinė – 160 g
-sezamai – 100 g
-žalumynai – pagal skonį
-kepimo milteliai – 10 g
-druska – pagal skonį
Paruošimas:
1. Pjaustome kopūstą plonomis juostelėmis.
2. Smulkiname žalumynus ir maišome su kopūstu.
3. Užpilui: sumaišome kiaušinius, grietinę, miltus, druską, kepimo miltelius ir prieskonius.
Ištepame formą sviestu ir šiek tiek pabarstome miltais arba džiūvėsiais, dedame kopūstą ir užpilame kiaušinių ir grietinės mišiniu, apibarstome sezamo sėklomis.
4. Kepame užkepėlę 180-200C apie 30 min.
Rašyti komentarą