Netiesa.Gali pilti to acto kiek nori, jie kaip lieka kieti ir aštrūs, taip ir lieka.Patys rankšluosčiai yra pagaminti iš blogos kokybės medžiagų.Kodėl anksčiau prieš 50 metų to nebuvo.Skalbiai kaip norėjai, išskalavai, išdžiovinai ir likdavo minkšti ir purūs.Nereikia nesąmonių rašinėti, visi tą patį per tą patį rašinėja tūkstančius kartų metus išmetų.O naudos jokios.Kreipkitės į tuos kas tų rankšluosčių audinius audžia ir klauskite ką ne taip daro, kad žmonės įsigyja ne rankšluosčius, o brazentus.
Patarimas
Patarimas,
skalbti geriausia 60* temperatūroje, tuomet žuva daugelis bakterijų
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Netiesa.Gali pilti to acto kiek nori, jie kaip lieka kieti ir aštrūs, taip ir lieka.Patys rankšluosčiai yra pagaminti iš blogos kokybės medžiagų.Kodėl anksčiau prieš 50 metų to nebuvo.Skalbiai kaip norėjai, išskalavai, išdžiovinai ir likdavo minkšti ir purūs.Nereikia nesąmonių rašinėti, visi tą patį per tą patį rašinėja tūkstančius kartų metus išmetų.O naudos jokios.Kreipkitės į tuos kas tų rankšluosčių audinius audžia ir klauskite ką ne taip daro, kad žmonės įsigyja ne rankšluosčius, o brazentus.
skalbti geriausia 60* temperatūroje, tuomet žuva daugelis bakterijų
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.