Pamėginau , - antrą kartą nedaryčiau . Labai jau " kepeniškas ".Teko išvirti dar 2 vištos ketvirčius , sumalti , sudėti į pagal Natalijos receptą pagamintą paštetą , tada jau buvo galima valgyti . Pasikeitė ne tik skonis , bet ir spalva , nes ankstesnė - apetito nekėlė .
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Pamėginau , - antrą kartą nedaryčiau . Labai jau " kepeniškas ".Teko išvirti dar 2 vištos ketvirčius , sumalti , sudėti į pagal Natalijos receptą pagamintą paštetą , tada jau buvo galima valgyti . Pasikeitė ne tik skonis , bet ir spalva , nes ankstesnė - apetito nekėlė .
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.