Greitas neįprastu būdu marinuotų kopūstų receptas

Paruošimo receptas:

  1. Imame paskaičiavimu 3 kilogramams kopūstų.
  2. Kopūstus supjaustyti.
  3. Stambiai sutarkuoti 3 dideles morkas.
  4. Išspausti 3-4 česnako skilteles.
  5. Viską permaišyti.

Darome marinatą:

  1. 1,5 l vandens dedame ant ugnies.
  2. Beriame 200 g cukraus,
  3. 3 valgomuosius šaukštus druskos (be kaupo).
  4. Paskui 250 g saulėgrąžų aliejaus.
  5. Kai užvirs, įpilti 200 g 9% acto.
  6. Turi pavirti 2-3 min.
  7. Marinatas paruoštas.

Gaminame:

  1. Užpilame kopūstus karštu marinatu.
  2. Kopūstai nuo to truputį suminkštės.
  3. Todėl nebijokite užpilti karštu, tiesiog nuo viryklės.
  4. Kopūstai turi pasimarinuoti 2 valandas.
  5. Po to jie paruošti valgymui.
  6. Tokius kopūstus reikia laikyti stiklainiuose vėsioje vietoje.
Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder