Kaip greitai atšildyti mėsos gabalą nenaudojant mikrobangų krosnelės - mėsos skonis ir tekstūra išliks nepakitę

Šiam procesui reikia cukraus. Nors metodas atrodo neįprastas, jis tikrai veikia.

Pirmiausia paruoškite šiltą vandenį, kurio temperatūra neviršija 40 °C. Šiame vandenyje ištirpinkite vieną valgomąjį šaukštą cukraus. Tada į tirpalą įdėkite šaldytą mėsą be pakuotės (maišelio ar popieriaus).

Po 8-10 minučių mėsa bus paruošta tolesniam naudojimui. Šis metodas tinka įvairių rūšių mėsai, pavyzdžiui, vištienai, maltai mėsai ir kt. Jis išsaugo produkto skonį ir tekstūrą bei gerokai sutrumpina atitirpinimo laiką.

Šaltinis: gordonua.com

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder