Kaip išpakuoti dešrą, kad ji nesugestų: visi tai daro neteisingai

Ekspertai teigia, kad net ir dažniausiai virtą dešrą dauguma žmonių atidaro neteisingai. Dėl to ji greitai praranda skonį, išdžiūsta ir sugenda. Kaip tai padaryti?

Pasirodo, viskas paprasta. Perpjaukite dešrą per pusę ir, užuot nuėmę plėvelę, paimkite gabalėlį, kuriame buvo metalinis spaustukas, ir kelis kartus jį pasukite. 

Taip dešra lengvai pradės atsidarinėti iš po apvalkalo. Būtent taip, pagal gamintojo nurodymus, turėtumėte atidaryti dešrą: nupjaukite reikiamą kiekį, o likusią dalį supakuokite atgal į plėvelę.

Tačiau kai kurie žmonės pastebi, kad šis triukas ne visada tinka visoms dešroms. Pirma, taip galima laikyti mažas dešreles, tačiau gali kilti sunkumų su didelėmis dešrelėmis. 

Antra, šis metodas visiškai netinka žalios rūkytos ar kitų rūšių sausoms dešroms.

 Tačiau su virtomis dešromis viskas pavyksta be problemų.

Kai kurie žmonės išreiškė abejonių dėl šio metodo naudingumo, nes siūlomas metodas neapsaugo nuo viršutinio dešros pjūvio ir jį vis tiek reikės uždaryti kitu būdu. 

Pavyzdžiui, supjaustytą dešrą galima suvynioti į pergamentą arba padėti ją pjūviu žemyn ant atskiros lėkštės.

Šaltinis: tsn.ua

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.