Jei pavargote pjaustyti avokadus, o paskui sužinojote, kad jie dar nesunokę, yra paprasta gudrybė, padedanti nustatyti, kada vaisiai yra prinokę.
Pasak „Mirror“, „TikTok“ paskelbė paprastą būdą, kaip patikrinti avokado sunokimą jo nepjaustant.
Sensacingo vaizdo įrašo autorius Sidney Razas atskleidžia „tikrinimo skylučių“ paslaptį - aiškų ženklą, kad avokadas prinokęs ir jį galima valgyti.
„TikTokker“, sakydamas ‚tikrinimo skylutės‘, turi omenyje avokado viršuje esančią duobutę, kuri paprastai pašalinama lupant vaisių.
TikTokker sako, kad kauliuką reikia pašalinti, o avokado sunokimą nustatyti pagal duobutės spalvą.
Jis parodė tris skirtingo brandos laipsnio avokadus, o sprendžiant iš vaizdo įrašo, vaisiaus sunokimas priklauso nuo „skylutės“ spalvos - kuo skylutė geltonesnė ir raukšlėta, tuo avokadas prinokęs.
Rašyti komentarą