kepti obuoliai

Kas turėtų valgyti keptus obuolius ir kodėl jie tokie naudingi žmonėms

(1)

Obuolių sezono metu, t. y. rudenį, verta pasimėgauti keptais obuoliais. Šį desertą mėgsta daugelis, nes jis ne tik skanus, bet ir labai naudingas.

Taip paruoštuose obuoliuose yra daug vitaminų, kurie padeda veikti širdžiai ir smegenims. Jie gali pašalinti laisvuosius radikalus, nes juose yra antioksidantų. Jų dėka išvengsite daugelio ligų.

Obuoliuose yra ląstelienos, kuri gerina virškinamojo trakto ir žarnyno darbą.

Šis produktas taip pat yra geras sorbentas, nes jame yra pektino. Kai tokio pavidalo obuolys patenka į žarnyną, pektinas virsta geliu, kuris veikia kaip sorbentas. Jis sugeria visas toksines ir nuodingas medžiagas.

Jei vartosite tokį produktą, sumažinsite diabeto riziką ir sustiprinsite kaulinį audinį. Produkte yra fosforo, magnio, kalio, geležies ir B grupės vitaminų.

Štai koks sveikas gali būti paprastas keptas obuolys!

Parengta pagal užsienio spaudą

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder