Ne vieną populiarią sostinės restoraną padėjusi atidaryti, jiems vadovavusi ar gardžias degustacijas organizavusi jauna moteris gali pasigirti krūva baigtų mokslų, per unikalias patirtis įgytų žinių ir pažinčių visame pasaulyje, o jos sąskaitoje – ir 52 milijonus peržiūrų surinkęs video.
Tačiau panašu, jog Urtė ne tik dirba su pikantiškais skoniais ir ypatingais žmonėmis, kažkas įkvepia ir aplinkinius kurti pikantiškas istorijas ir apie ją pačią.
Šį antradienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Bus visko“ Urtė papasakojo apie tai, kaip per karantiną jos numesti kilogramai virto pasaulyje egzistuojančio ir sveikatai itin pavojingo kirmino istorija.
„Nevertinu žmonių – stori ar ploni, bet per karantiną numečiau svorio dėl to, kad nėjau niekur, o sėdėjau namie, valgiau savo grikius ir sportavau.
Kažkas paskleidė gandus, kad aš suvalgiau kirminą ir taip sukūdau. Pasirodo, yra toks kirminas ir žmonės jį valgo tam, kad sukūstų”.
Laidos metu Urtė papasakojo ir apie sėkmingų restoranų paslaptis bei elementus, padedančius turėti pelną nešančią vietą.
„Labai svarbu kokybiški ingredientai. Šiandien žmonės moka gaminti namuose, žino, ką reiškia gerai iškepta krevetė ir kas yra guminė krevetė.
Taip paprastai nebepakiši pigesnės vištienos krūtinėlės. Jie atskiria sultingą vištą nuo tos, kurią sunku sukramtyti. Pasikeitė žmonių požiūris.
Todėl geriau sumokės keliais eurais brangiau, bei valgys skaniai. Nebeapgausi žmogaus. Todėl visada sakau – darykite gerai ir kokybiškai, tada seksis.”
Urtė prabilo ir apie energiją, kuri svarbi gaminant maistą.
„Šefai perduoda savo energetiką per patiekalą. Aš dažnai paragavusi patiekalą galiu pasakyti, ar šefas susipykęs su antrąja puse, kas įsimylėjęs ir kam bloga diena. Ir tai ne apie druskos kiekį patiekale. Tu jauti žmogaus charakterį per maistą“.
Rašyti komentarą