Maisto plėvelės negalima laikyti virtuvės spintelėje: yra geresnė vieta

Maisto plėvelė yra labai svarbi tvarkant daugybę produktų.

Namų šeimininkės visame pasaulyje naudoja maistinę plėvelę įvairiems patiekalams ruošti - ji padeda sąveikauti su tešla, taip pat leidžia tinkamai laikyti mėsą, žuvį ir kitus produktus, jei juos suvyniojate į maistinę plėvelę.

Tačiau ne visos namų šeimininkės žino, kur iš tikrųjų geriausia laikyti plėvelę.

Kaip tinkamai laikyti maistinę plėvelę ir kaip su tuo susijęs šaldytuvas

Viena reikšminga problema, kuri vargina absoliučiai kiekvieną moterį dirbant su plėvele, yra jos savybė įsielektrinti ir plyšti.

Dėl šios priežasties sunaudojate daugiau plėvelės nei galėtumėte - nepavykusius suplėšytus ar prilipusius gabalėlius tenka išmesti.

Kad taip nenutiktų, svarbu suprasti, kur geriausia laikyti plėvelę.

Patyrusios šeimininkės siūlo ją nuolat dėti į šaldytuvą arba šaldiklį, jei tik leidžia erdvė.

Tais atvejais, kai šaldytuvas nėra labai didelis, prieš naudojimą plėvelę galima įdėti kelioms minutėms.

Toks greitpuodis padės pastebimai padidinti komforto lygį dirbant su plėvele.

Pirmiausia todėl, kad šaltas oras sumažina įsielektrinimą, o tai reiškia, kad galėsite nuplėšti būtent tiek plėvelės, kiek reikia darbui.

Antra, žema šaldytuvo temperatūra padidina medžiagos tvirtumą, todėl plėvelė nesuplyš.

Taigi, ar plėvelę reikia laikyti šaldytuve?

Vienareikšmiškai taip, jei norite kelis kartus palengvinti savo gyvenimą ir maisto ruošimą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder