Evelina Sašenko

Mama tapusi E. Sašenko muzikos neapleido: gimus sūnui, jau po 2 savaičių tęsiau savo veiklą

(2)

Garsi Lietuvos dainininkė Evelina Sašenko – moteris, kuri savo dainomis ir šypsena pavergė tūkstančio klausytojų širdis. Aksominio balso savininkė apsilankė kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“, kurioje pasidalijo, kaip pasikeitė jos gyvenimas po sūnaus gimimo, kokiais patiekalais džiugina savo artimuosius bei kaip klostosi jos, kaip atlikėjos, karjera.

Šį šeštadienį TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovų laukia pusryčiai su viena garsiausių Lietuvos dainininkių, neseniai mama tapusia E. Sašenko.

Kol laidos vedėja Ilona Juciūtė VOKĖ-III studijoje kalbins garsiąją atlikėją, „Kamado Bono“ kepsnių guru Robertas Svetlauskas ruoš patiekalą, kuris šaltos žiemos rytą nukels į saulėtą Italiją. Laidos viešnios lauks itališki jautienos suktinukai pomidorų padaže.

Sunku nepastebėti nuo Evelinos veido nedingstančios šypsenos – neseniai sūnaus Teodoro susilaukusi moteris laidoje drąsiai sakys, kad vaikas į gyvenimą atnešė daug naujų spalvų.

„Drąsiai galiu teigti, kad motinystė ir puošia, ir džiugina. Dabar jaučiuosi visai kitaip“, – sakys E. Sašenko.

Moteris atskleis, kad po vaikelio gimimo jos gyvenime įvyko nemažai džiuginančių pokyčių, o tai paskatino pakeisti požiūri į motinystę.

„Dabar viskas sukasi ne aplink mane, bet aplink sūnų Teodorą.

Daugiau niekas labai stipriai nepasikeitė, o jei būčiau žinojusi, kad vaiką auginti yra taip paprasta, būčiau susilaukusi jau trijų!“ – šypsodamasi pasakos E. Sašenko.

Laidos vedėjos paklausta, ar mėgsta gaminti maistą, moteris pripažins, kad tai nėra jos mylimiausia veikla.

Tačiau sunkumų tai jai taip pat nekelia – Evelina žino tam tikrų gudrybių, kad maisto ruoša labai neapsunkintų.

Moteris taip pat atskleis, kokių šalių tradiciniais patiekalais džiugina savo šeimą, bei pasakos, kad visuomet gamina iš to, ką randa šaldytuve.

E. Sašenko laidoje pasakos, kad mėgsta įvairių šalių virtuves, tačiau viena mėgstamiausių – italų.

 

Archyvų nuotr.

„Labai mėgstu makaronus, picą. O kai man kažkas patinka, galiu valgyti tai tol, kol atsibos, kad ir kiekvieną dieną“, – pasakos dainininkė.

Vis dėlto nėštumo metu Evelinos valgymo įpročiai pasikeitė. Laidoje moteris pasakos, kad, besilaukdama sūnaus, ji norėjo tokių maisto produktų, apie kurios prieš nėštumą niekuomet nė nebūtų pagalvojusi.

„Nėštumo metu labai norėjau bulvių ir visko, kas iš jų gaminama: plokštainio, cepelinų.

Anksčiau niekada nevalgydavau žemaičių blynų, bet pastaruoju metu net ir jie pradėjo patikti“, – pasakos Evelina.

Žinoma dainininkė džiaugiasi, kad motinystė nesustabdė jos muzikinės karjeros ir tikslų – vos susilaukusi sūnelio, ji iškart grįžo prie mėgstamos veiklos.

„Dainuoti nesustojau – man buvo labai svarbu tai tęsti toliau.

Gimus sūnui, jau po 2 savaičių tęsiau savo veiklą. Žinoma, koncertuodama jaučiu didelį nuovargį, bet einu toliau ir labai tuo džiaugiuosi“, – pasakos moteris.

Kokie lenkiškos virtuvės patiekalai Evelinai patinka labiausiai, kaip sūnus Teodoras pakeitė jos gyvenimą bei apie ką žinoma dainininkė svajoja – visa tai ir dar daugiau jau rytoj.

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 10 val. per TV3!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder