Modeliu anksčiau dirbęs Gabrielius Vagelis prabilo apie savo mitybą: laikosi vienos taisyklės

Aksominio balso savininkas Gabrielius Vagelis jau ne vienerius metus klausytojus džiugina savo dainomis. Tačiau anksčiau jam yra tekę ragauti ir modelio duonos. Ir nors šie laikai jau praeityje, tam tikrų mitybos taisyklių jis laikosi iki šiol.

Apie visa tai žinomas dainininkas papasakos jau šį šeštadienį, TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“. Žiūrovai bus nustebinti – pasirodo, kad Gabrielius niekuomet nevalgo vieno lietuvių itin mėgiamo patiekalo!

Jau šio šeštadienio laidoje G. Vagelis atskleis, kaip puoselėja savo išvaizdą bei pasidalins, ko dėl norimų rezultatų kartais tenka atsisakyti. Kaip ir daugelis, Gabrielius taip pat išduoda turintis silpnybių. Didžiausia iš jų – saldumynai.

Savo mitybą stengiuosi padaryti kiek įmanomą sveikesnę. Mano pagrindinė taisyklė – saldumynus valgyti tik savaitgaliais. Stengiuosi valgyti daugiau baltymų ir vartoti mažiau angliavandenių. Kartais tai pavyksta, o kartais ir nelabai“, – apie mitybos įpročius pasakos jis.

Tačiau nors ir riboja angliavandenių kiekį, G. Vageliui labiausiai prie širdies italų virtuvė. „Mane ši virtuvė žavi savo paprastumu, bet tuo pat metu ir skonių įvairove.

Pavyzdžiui, picai tu gali naudoti bet kokius ingredientus, ir ji vis tiek bus skani. O skaniausi man – makaronai su Bolonijos padažu“, – apie mėgstamiausius patiekalus atviraus pašnekovas.

Tiesa, atlikėjas pripažins, kad laikui bėgant jo skonis stipriai pasikeitė – kai kurie patiekalai skanūs tapo tik atėjus brandai. Žuvies patiekalai – ne išimtis.

Ilgą laiką nemėgau žuvies. Manau, kad prie to reikėjo pribręsti. O dabar labai mėgstu žalią žuvį: lašišą, tuną. Pavyzdžiui, tartaras – mano vienas mėgstamiausių žalios žuvies patiekalų“, – pasakos jis.

O štai lietuvių pamiltų šaltibarščių Gabrielius prisipažįsta nemėgstantis. Dainininkas laidoje atskleis, kad prie to prisidėjo ir nemalonus incidentas vaikystėje.

Man buvo gal penkeri metai. Svečiavausi pas draugę ir jos mama buvo pagaminusi didžiulį katilą burokėlių sriubos. Kadangi buvau ypač kultūringas, sriubą suvalgiau beveik visą.

Tačiau šios istorijos pabaiga nebuvo tokia linksma... Po to karto šaltibarščių ir burokėlių valgyti tiesiog nebegaliu“, – šypsodamasis pasakos dainininkas.

Šnekučiuodamasis laidoje su Ilona, Gabrielius taip pat prisimins ir tuos laikus, kai teko dirbti modeliu Lietuvoje. Dainininkas atviraus, kad nuo perspektyvios modelio karjeros užsienyje jį sulaikė būtent tuo metu pradėta puoselėti muzikinė karjera.

Kalbant apie modelio darbą, Lietuvoje nėra rinkos, kurioje galėtum save išnaudoti. Dažniausiai garsiems modeliams vis tik tenka išvykti net keletui mėnesių.

Aš nė karto nebuvau išvykęs, nes man to padaryti neleido greta to vystoma muzikinė karjera. Buvo noras, bet taip ir neišvykau. O Lietuvoje esu dirbęs modelio darbą: ėjęs podiumu, dalydavęs fotosesijose, reklamavęs drabužius.

Tačiau, kadangi čia tos perspektyvos nėra labai didelės, visa tai tapo mano hobiu. Tai yra darbas, kuriuo šiuo metu nebeužsiimu, bet prisiminti jį visuomet yra smagu“, – apie modelio darbą pasakos G. Vagelis.

Kol laidos vedėja Ilona Juciūtė šnekučiuosis su Gabrieliumi, laidos šefas Robertas Svetlauskas paruoš komplimentų vertą patiekalą – lašišos tartarą su porais ir parmezano traškučiu.

Kokius patiekalus Gabrielius gamina geriausiai? Ką žinomas vyras dažniausiai vaišina savo patiekalais? Kaip skamba naujausias Gabrieliaus kūrinys? Atsakymai į šiuos klausimus – jau šį šeštadienį.

Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 10 val. tik per TV3!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder