Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
,

Svogūnai nesideda i vištos kepenėlių paštetą ar mėsos vyniotinį,jeigu jis bus ilgesniam laikui.Nes svogūnai pagreitina produkto gedimą.Paprasčiausias būdas kepenėlių paštetui pagaminti,išvirti kepenėles ,nereikia kepti ,sumalti į jas įdėti druskos , pipirų ir lydyto sviesto.Viską sumaišyti ir palikti atvesti ir prašau paštetas,jeigu per sausas galima įpilti truputi vištos sultinio arba grietinėlės.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.