Nevirkite bulvių paprastame vandenyje: pridėkite šį aromatingą prieskonį – ir patiekalas bus kaip restorane

(1)

Šis slaptasis ingredientas pavers paprastas virtas bulves tikru kulinariniu šedevru su sodriu skoniu ir išraiškingu aromatu.

Kaip tinkamai virti bulves

Dauguma namų šeimininkių verda bulves tik sūdytame vandenyje, nesuvokdamos, kad tokiu būdu bulvės praranda dalį savo skonio ir aromato. 

Profesionalūs virėjai žino, kad verta pridėti vieną prieskonį, ir bulvės įgauna sodrų skonį bei neįtikėtiną aromatą. Ir tai nėra lauro lapas ar juodieji pipirai, o labiau subtilus prieskonis.

Ką įdėti į vandenį verdant bulves, kad patiekalas būtų skanus ir rafinuotas

Slaptasis prieskonis – rūkyta paprika, kuri daro tikrus stebuklus. Ji suteikia patiekalui subtilų dūmo aromatą su lengvu saldžiu atspalviu, patrauklią spalvą ir sodrų skonį.

Kaip tinkamai virti bulves su rūkyta paprika

  • Nulupkite ir supjaustykite bulves vidutiniais gabalėliais.
  • Užpilkite šaltu vandeniu ir pasūdykite.
  • Įdėkite pusę arbatinio šaukštelio rūkyto paprikos vienam litrui vandens.
  • Jei norite – pridėkite šiek tiek džiovinto česnako ir ciberžolės, kad būtų auksinė spalva.
  • Virkite ant vidutinės ugnies iki išvirimo, be dangčio.

Jei norite, kad virtos bulvės būtų dar sodresnio skonio, nuvarvinę vandenį palikite bulves 3 minutes po dangčiu, kad prieskoniai pilnai atsiskleistų. Po to patiekalą galite pabarstyti džiovintais krapais ir parmezanu, kad gautumėte kreminį skonį.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder