Restorano gimtadienyje – būrys garsenybių: atvyko ir D. Bosas su šeima, ir V. Siegel-Suodaitė su vyru

(1)

Vilniaus širdyje įsikūręs griliaus patiekalų restoranas „Momo Grill“ atšventė pirmąjį gimtadienį – būrį garsių svečių pakvietė į šventinę vakarienę, kurios metu jungtinės šefų pajėgos vaišino ant grotelių keptais patiekalais.



 

Archyvų nuotr.

„Mano mama sakydavo, kad atėjus svečiams reikia patiesti gražiausias staltieses, pasirūpinti geriausiais indais ir pagaminti pačių gardžiausių patiekalų.

Šiandien mes būtent taip ir padarysime – kaip visada sutikdami savo restorano svečius“, – pasitikęs gimtadienio svečius gero vakaro linkėjo restorano šeimininkas Vytautas Samanavičius.

Prie šventinės vakarienės stalų sėdo visa eilė garsenybių. Tarp jų – socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel-Suodaitė su vyru Laurynu Suodaičiu.

Verslininkai Daina ir Antanas Bosai, muzikos verslo atstovai Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla.

Komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, modelis Simona Starkutė, dizaineris Robertas Kalinkinas.

Socialinių tinklų žvaigždės bei fotografai Naglis Bierancas ir Lukas Gricius, radijo ir televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė ir kiti.

Restoranų įkūrėjas V. Samanavičius susirinkusiems svečiams patiekė jūrų šukutes su nduja, kukurūzų piure ir šaltalankiais, vienoje patiekalo lėkštėje suderinęs plačią saldaus, sūraus ir rūgštaus skonio paletę.

Iš viso šventinio vakaro metu kviestiniai svečiai vaišinosi net šešių patiekalų degustacinio pobūdžio vakariene.

Suvilgę gomurius prabangiu užkandžiu – degintais porais su rūkytu unguriu, vynuogėmis ir žuvies sultinio padažu, gurmanišką patirtį tęsė ragaudami brandintos jautienos tartaro, jūros šukučių, veršienos nugarinės su griliuje keptu aštuonkoju, bulvėmis ir chorizo, menkės nugarinės su vovėraitėmis ir bulvėmis, mėtomis ir jautienos sultinio padažu.

Taip pat elnienos nugarinės su kalafiorais ir trumais.

Vegetariškos mitybos principų besilaikančių svečių skonių receptorius šefai pamalonino degintais porais su vynuogėmis ir medaus actu, burokėlių kapotiniu su bulvių šiaudeliais, vytintų morkų ir bulguro duetu, ant grotelių keptu moliūgu su riešutais.

Taip pat delikatesu – grilintu pomidoru su avietėmis ir sezamų kremu, portabelo grybo ir špinatų deriniu bei netikėtų skonių žaismu – šviežiomis, pipirais gardintomis uogomis.

Šventinę vakarienę vainikavo dangiškas desertas – naminis sūrio pyragas, ir garsenybių aplodismentai virtuvės meistrams.

Archyvų nuotr.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder