Produktai:
- Dižono garstyčios - ½ puodelio
- Majonezo - ½ puodelio
- Medus - ½ puodelio
- Ryžių actas su skrudintais česnakais - 2 šaukštai.
- Susmulkintų laiškinių česnakų - 2 valgomieji šaukštai.
- Salotos - 180 g
- Rūkyta kalakutiena, supjaustyta kubeliais - 3 puodeliai
- Kumpio, supjaustyto kubeliais - 220 g
- Pievagrybiai (pievagrybiai), supjaustyti griežinėliais - 1½ puodelio.
- Kubeliais supjaustytas agurkas - 1 puodelis
- Virti kiaušiniai, supjaustyti gabalėliais - 5 vnt.
- Šoninė, apkepta ir susmulkinta gabaliukais - 450 g
- Sumaišykite garstyčias, majonezą, medų, actą ir svogūną.
- Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą.
- Į permatomą salotinę sluoksniuokite salotas, kalakutieną, grybus, agurkus, kumpį, kiaušinius ir šoninę.
- Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą (iki 24 val.).
- Patiekite salotas su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą