Sluoksniuotos salotos: labai skanios ir gražios - išbandykite!

Produktų eiliškumas gali būti bet koks. Kiekvienoms salotoms ypač svarbus padažas. Čia jis ruošiamas iš garstyčių, majonezo ir medaus, pridedant prieskonių.

Produktai:

  • Dižono garstyčios - ½ puodelio
  • Majonezo - ½ puodelio
  • Medus - ½ puodelio
  • Ryžių actas su skrudintais česnakais - 2 šaukštai.
  • Susmulkintų laiškinių česnakų - 2 valgomieji šaukštai.
  • Salotos - 180 g
  • Rūkyta kalakutiena, supjaustyta kubeliais - 3 puodeliai
  • Kumpio, supjaustyto kubeliais - 220 g
  • Pievagrybiai (pievagrybiai), supjaustyti griežinėliais - 1½ puodelio.
  • Kubeliais supjaustytas agurkas - 1 puodelis
  • Virti kiaušiniai, supjaustyti gabalėliais - 5 vnt.
  • Šoninė, apkepta ir susmulkinta gabaliukais - 450 g
  1. Sumaišykite garstyčias, majonezą, medų, actą ir svogūną.
  2. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą.
  3. Į permatomą salotinę sluoksniuokite salotas, kalakutieną, grybus, agurkus, kumpį, kiaušinius ir šoninę.
  4. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą (iki 24 val.).
  5. Patiekite salotas su paruoštu padažu.

Mėgaukitės!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder